Psinoza
Bronz Üye
Ee ne anladık bu işten şimdi?
bırakılmamasına dair telkinler ile motive oldum... buradan devam ediyorum ahahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee ne anladık bu işten şimdi?
Hiç yakıştıramadım irade gücü - lere gidiyor açtığından beri dikkat ediyorumsabah 6.40 aç garnınan ilk sigarayı yaktım dostlarım....
Hiç yakıştıramadım irade gücü - lere gidiyor açtığından beri dikkat ediyorum![]()
Atacağım açtığın konuda iradeli bi şekilde devam etmeni beklerdim.her yorumuma kızgın smileyi atıyorsun, tedirgin oluyorum yapma...
sanıyorum bugün 5.gün…. bırakmaya niyet değildi ama hastalık sebebiyle canım hiç çekmiyor. vesile olur da bırakırım belki.
Zam da geldi. Bırak artık bence...sigarayı bırakmak enayiliktir (nereden nereye)
teşekkür ederim leftyciğim<3Geçmiş olsun @Stockholm Sendromu
En kısa sürede atlatmanı diliyorum.
sdkjsdkkdsksjd salakıyy biriyle buluşmuştum kahve içmek içün, anam o neydi öyle sigara içmekten tuvalet taşı gibi sapsarı olmuş dişleri. o günden sonra sigara kullanan biriyle ı ıh hayatta bir araya gelmemeye karar verdim. iğrenç içmeyin annem ya.
Gecmis olsun yavrum soğuk algınlığı mi? Birakalim ya ben şimdilik iyiyim gece biraz vurdu istek ama kararlıyım... yani sanırım...sanıyorum bugün 5.gün…. bırakmaya niyet değildi ama hastalık sebebiyle canım hiç çekmiyor. vesile olur da bırakırım belki.
Ahahahahaha birkaç güne show haberde izlersin az kaldı geliyor gelmekte olanAze sigarayı bıraktı diye millete atar gider yapıyor. Gözüm sürekli İstanbul son dakika haberlerinde ahahah.
Eve gelene kadar gözlem altında tutmak lazım. Hayırlı olsun Azekuşbakalım kaç gün duracak.