Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
sigaranin tadina bi alissan
1 dal sigarami yoksa nutellami veriyim 1kilo , 1dal sigarayi tercih ederdin.
oyle bir sevgi xdhdjsj

Bupropiyon hidroklorür endikeydi n'oldu o iş?
Yatmış diyolla.

Spor
Sosyal aktivite
Ha bir de sakız .
Start canlar

Bugün ilk gün... Gece üç kardeş birden bıraktık....şu an istek yok ama şey gibi, bir şeyler yapıyorum ediyorum ama eksik yapıyorum hissi.... dun gece,bir gün sonra bırakacak olmanin getirdiği erken stres ile evi baştan yarattık... bu akşam ve diğer günler için bizi meşgule edecek boya,sıva,iç dizayn işlerine çağırırsaniz üçümüz geliriz. Teşekkürler.

ıyy biriyle buluşmuştum kahve içmek içün, anam o neydi öyle sigara içmekten tuvalet taşı gibi sapsarı olmuş dişleri. o günden sonra sigara kullanan biriyle ı ıh hayatta bir araya gelmemeye karar verdim. iğrenç içmeyin annem ya.

Aze sigarayı bıraktı diye millete atar gider yapıyor. Gözüm sürekli İstanbul son dakika haberlerinde ahahah.
Eve gelene kadar gözlem altında tutmak lazım. Hayırlı olsun Azekuş :) bakalım kaç gün duracak.

ıyy biriyle buluşmuştum kahve içmek içün, anam o neydi öyle sigara içmekten tuvalet taşı gibi sapsarı olmuş dişleri. o günden sonra sigara kullanan biriyle ı ıh hayatta bir araya gelmemeye karar verdim. iğrenç içmeyin annem ya.
sdkjsdkkdsksjd salak

hiç sigara içmedim, nasıl bir şey acaba.

Aze sigarayı bıraktı diye millete atar gider yapıyor. Gözüm sürekli İstanbul son dakika haberlerinde ahahah.
Eve gelene kadar gözlem altında tutmak lazım. Hayırlı olsun Azekuş :) bakalım kaç gün duracak.
Ahahahahaha birkaç güne show haberde izlersin az kaldı geliyor gelmekte olan

dün almamıştım ama bu sabah aldım, sınavlarım var diye strese giriyorum. dudağımda uçuk çıktı peh, umarım yakında bırakırım..

Geri