Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Gecmis olsun yavrum soğuk algınlığı mi? Birakalim ya ben şimdilik iyiyim gece biraz vurdu istek ama kararlıyım... yani sanırım...
Teşekkür ederim yavrucuğum<3 öyle de denilebilir…. domuz gribi diyorlar. İyileşince tekrar başlamamayı ümit ediyorum. Umarım senin sonuç da başarılı olur:*

thumb_show.php

B*k bırakırsınız

Fakirler tütüne sarmışlar

Bende an itibari ile başlıyorum

İkinci gün....
Mal gibiyim söylenenleri anlamıyorum her şey havada kalıyor gibi. Aklımdan çıkmıyor... tiryaki değildim ama tamamen kesip kendime yasaklamak nedeniyle ayrı bir çekiciliği oldu.... hep aklımda... hep hep... yine de sen pes edersin diyenlere inat... devam....

yemek yemek daha pahalı, boş verin için siz... şaka ya, bırakın.
hadi.

Bugün 4 tane içtim.
Evden çıkarken paket almıyorum.Yalnizca bir 0.5 lik su aldim o an aklıma sigara gelince bi yudum çekiyorum.
Ama alkol alınca nasıl yaparim onu bilmiyorum

12. saat
algılarım azaldı yahut daraldı yazılı cümle kurmakta güçlük yaşıyorum.
sigaranın birdenbire yasak konumuna düşmesi cezbediciliğini arttırdı.
iradem sağlam fakat başım ağrıyor yorgun ve uykusuz hissediyorum.
galiba çenemi ya da dişlerimi sıkıyorum ki çene bölgemde ağrı baş gösterdi.

olips okaliptus aromalı şeker emiyorum nefesim taze oldukça canım istemiyor.
sevgilimi de özledim.

- bu gönderiyi yazmak 19 dakikamı aldı.

Sigarayı bırakırken en büyük motivasyonum şuydu;
“Bir çubuk parçası senin hayatını yönetiyor. Onu içmek için kötü kokmaya razı oluyosun, onu içmek için arkadaşlarınla sohbetini bölüp dışarı çıkabiliyosun veya onu içmek için anneni babanı üzüyosun. Örnekler uzuyor gidiyor ve seni sadece bir çubuk parçası yönetiyor. Buna izin vermeye devam mı edeceksin?”
Bir video izlemiştim ve sadece bu konu üzerine duruyordu. Konuşmacıdan Allah razı olsun vallahi :d

Bir de “bugün itibariyle bıraktım” dedikten sonra canım ne zaman sigara istese “1 tane içersen devamı gelicek, o 1 taneyi içme!” diye kendimi durdurdum hep. Hala da aynı şeyi söylerim. Bir şekilde bi tane içsem devamı gelir o yüzden benden uzak olsun. :d

Nikotin Sakızları var eczanelerde çok yardımcı oluyor bırakmak isteyenlere faydalı olacaktır.

sanıyorum bugün 5.gün…. bırakmaya niyet değildi ama hastalık sebebiyle canım hiç çekmiyor. vesile olur da bırakırım belki.
10.güne giriş yapmış bulunmaktayım; iyileştim, çok hafif bi halsizliğim kaldı o kadar. bu süre zarfında hiç canım istemedi halen de öyle. daim olmasını umuyorum. @Aze ne durumdasın çikolatam? yok mu bu savaştan galip gelip, sigara içenlere 3.sınıf insan muamelesi yapmamız…..

gazlayalım sizi. leş gibi kokuyorsunuz. toplum arasında istemiyoruz sizi.

Siz hala bırakmadınız mı? Nasıl içmişiz bu boku ya? Resmen yediğimden içtiğimden zevk almaya başladım…
(Bırakanların tribi)
Yok yok ben de bıraktım. Dumansız hava sahası…

Geri