Sigara dumanından duyulan rahatsızlık

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
benimki sevmiyorum derse
bırakırım ya

Sigara kullanmıyorum. Sigara kullanana yapılan faşizme karşıyım. Senin de engellendigin rahatsız olduğun bişe varsa onu da protesto edebilirim.
Kullandığın ilk yorumundan çok belli oluyor.:)

Saydıkların arasında en kötüsü yine sigara dumanı olacaktır.

Ben oksijen kokusu duymak istiyorum.
TŞK
Hele bi de o leş kokuya parfümü basıyorlar. Cinnetlik.
Bunları yazdım ya kesin sigara keşine aşık olcam. Layklayıp bekleyin... kfjjhopfhf
En kaliteli parfüm bile sigara kokusunun yarattığı o rahatsızlığı yok edemez hatta daha beter bir sonuç ortaya çıkıyor.

Şımarıklık.

Kapalı alan yasağı yetmedi bastılar pasif içicilik yaygarasını. Ona da uymayan şartlarda bastılar rahatsız oluyorum bahanesini.

Neymiş rahatsız oluyormus. Ben de sizden rahatsız oluyorum. Yasası yok diye sesim çıkmıyor. Kamyonetle şehir içinde dolanmanizdan rahatsızım. Pusetle AVM gezmenizden rahatsızım. Restoranda ağlayan sümüklü bebenizden rahatsızım. Kaykayınızdan martınızdan rahatsızım. Yalandan acile gelmenizden, sürekli ölecekmiş hissiye dolanmanizdan rahatsızım. Mangalınızdan, evde balık pişirip apartmanı leş gibi kokutmanızdan, köşe başına araba koymanızdan, gürültünüzden patırtınızdan, saçma sapan oylarınızla ülkeyi Ortadoğuya çevirmenizden, market kasasındaki yavaslıgınızdan, maçlardaki holinganlığınızdan, oteldeki doyumsuzlugunuzdan...

Nefes alışınızdan bile rahatsızım.

Rahatsızım.
hocam senin emekliliğin de çekilmez he. Balkonda elinde sigaranla gelene geçene karışırsın gibi bir tavrın var :D

Bıraktığım ilk zamanlarda ayar olurdum etrafımda sigara içenlere, ama artık etkilenmiyorum.

Yaklaşık 2 ayı geçti sanırım . Kullanmıyorum bununla beraber işyerinde personelede yasakladım sigarayı müşteriyede yasak çalişma alanı sigara içerisinde içirmiyorum . Zaten evdede içen yok
Kısaca tümüyle zarar

içiyorum ama başkasının içtiği dumana sinir oluyorum

bırakmak lazım da işte
hayırlısı ya

Sigara kullanan biri olarak

Cok rahatsiz olurum

ben sigara içiyorum başkasının içtiği sigaranın dumanından rahatsız oluyorum ilginç

iğrenç…kusmuk…öyle rahatsız oluyorum ki bu kokuyu aldığım anda uzaklaşıyorum ortamdan
içiyorlar elini yüzünü yıkamak yok, bir kolonya sıkmak yok…
🤮

İçtikten sonra yanımdan geçse, dibimde dursa yine rahatsız olurum.

Siz hiç İstanbul havalimanındaki sigara içilen balkona çıktınız mı?:D Ben içen biri olarak bile rahatsız oldum hatta vaktim olsaydı WC girip üstümü değiştirecektim.(:

Ha dışında rahatsız olmam pek dışarda. Parfüm olayına gelirsek çevremde çokça sigara içip parfüm sıkanlar var ama sizin bahsettiğiniz kişiler 15 dkya bir sigara içenlerdir mutlaka. Yoksa karışmaz abicim.

Çocukluğumdan beri rahatsız olmuyorum. Salak gibi gittik 11-12 yaşımızda başladık.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri