Sigara dumanından duyulan rahatsızlık

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
içenden rahatsız olmuyorum sigaranın kendisinden etkileniyorum
gözlerim yaşarıyo başım ağrıyo zehirleniyorum
kalabalıkta bi maç izledikten sonra iki gün kendime gelememiştim
dışarda arkadaşlarla sohbet ederken içen varsa yedi sekiz adım uzaklaşır öyle konuşurum
bi yerde duman varsa orada ben yokum

Ben oksijen kokusu duymak istiyorum.
TŞK
Hele bi de o leş kokuya parfümü basıyorlar. Cinnetlik.
Bunları yazdım ya kesin sigara keşine aşık olcam. Layklayıp bekleyin... kfjjhopfhf

97 yılı bilgisi doğru gelmedi bana. bir bakmak lazım. şehirler arası, şehir içi arası uygulamalar farklı yıllarda mı yapıldı acaba.
ben çok net hatırlıyorum. sırlar dünyası gibi duman içerisinde şehir içi yolculuk yapıyorduk. 3-4 yaşları bu kadar net hatırlanabilir mi emin değilim. bana daha geç tarih gibi geliyor. cumhurreisimiz erdoğan döneminde yapılmış olabilir.
Aynen o yıllar . Ben ankaraya çok yolculuk yaptım. Otobüs koltuklarının arkasında küllükler olurdu. Camlarda sigara sembolü değil cep telefonu kullanmayın sembolü olurdu. Şehir içi hatlarının koltuk arkalarında dahi küllükler vardı. 97 Li yıllarda serbesti yani.

Ben, sigara içmeyenlerin sigara içenlerin yanında girdiği triplere çok gülüyorum..
tamam kanka en çok sen yaşayacaksın, ben kendimi zehirliyorum aynen… evet evet, yeşilay falan sensin dünyaya nal dikeceksin sankiawkjdjs

Aynen o yıllar . Ben ankaraya çok yolculuk yaptım. Otobüs koltuklarının arkasında küllükler olurdu. Camlarda sigara sembolü değil cep telefonu kullanmayın sembolü olurdu. Şehir içi hatlarının koltuk arkalarında dahi küllükler vardı. 97 Li yıllarda serbesti yani.
2000den sonra uzun yollarda otobüsün markası modeli bilmem ne olduğundan cep telefonu kullanabilirsiniz diyolardı
markayı modeli hatırlamıyorum özelliğin ne olduğunu bilmiyorum
önceden neden telefon yasaktı sonradan ne oldu da serbestleştirdiler merak ediyom

şimdi internete baktım 15 sene önce de bunu konuşmuşlar

Sen bilirsin o zaman kaç yılında yasaklandı ben hiç görmedim çünkü otobüste sigara içildiğini

Otobüslerde ne zaman yasaklandı hatırlamıorum. Bir yolculuğumda Otobüs içi duman altında kalmıştı. Mola yerini zor bekledim. Sonra müşteri profiline göre Otobüs işletmesi seçmeye başladım. Otobüs'te sigara yasaklandığı ilk yıllar kimse uymuyordu. Sürekli tartışmalar çıkardı.

Telefonların yasaklanması sebebi, Uçak ve Otobüslerde elektronik cihazlar etkileniyordu. Genelde frenler kilitleniyordu. O sebepten de çok tartışmalar olurdu. Yine hangi yıllara denk geldiğini hatırlamıyorum. Benim zaten yoktu cep telefonum.

Öfff sallamayı nasıl da seviyorsunuz ama jsjdkkdkd 90ların ortasında yasaklanmış işte erbakan yasaklamış üşenmedim gittim baktım… 2004 müş yok dün yasaklandı wq kdkdkdkkdkd

2000den sonra uzun yollarda otobüsün markası modeli bilmem ne olduğundan cep telefonu kullanabilirsiniz diyolardı
markayı modeli hatırlamıyorum özelliğin ne olduğunu bilmiyorum
önceden neden telefon yasaktı sonradan ne oldu da serbestleştirdiler merak ediyom

şimdi internete baktım 15 sene önce de bunu konuşmuşlar

Ya o mevzu halk arasında sürekli “ arabanın EBS “ sine zarar veriyor denilirdi. Uyarırlardı muavinler gezerdi tek tek koltukları lütfen cep telefonlarınızı kapatın diye .

Öfff sallamayı nasıl da seviyorsunuz ama jsjdkkdkd 90ların ortasında yasaklanmış işte erbakan yasaklamış üşenmedim gittim baktım… 2004 müş yok dün yasaklandı wq kdkdkdkkdkd
90 ların ortası mı ? Ben 4. Sınıfa giderken Ankara’ya millet otobüste sigara içiyordu . 89 luyum ben . Ne 90 ların ortası . Yok Adnan Menderes yasaklamış , hey allam ya bari düzgün araştır ;d

En leş olanı bazılarının montundan sekip burun deliklerinize giren sigara kokusu. biraz farklılık gösteriyor "burnumun direği kırıldı " narası attırır. " emektar " rankı verelim lütfen

90 ların ortası mı ? Ben 4. Sınıfa giderken Ankara’ya millet otobüste sigara içiyordu . 89 luyum ben . Ne 90 ların ortası . Yok Adnan Menderes yasaklamış , hey allam ya bari düzgün araştır ;d
Ay yordun cidden imdat
Yaşlanmışsın ok?

Ay yordun cidden imdat
Yaşlanmışsın ok?
Sen de gelicen benim köyüme merak etme, bende komplex olmaz sen kendine yan ;d

Geri