Sigara dumanından duyulan rahatsızlık

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Açık mekanda bile kullanmayanlar için büyük sorun yaratan bir durumdur hatta bir süre sonra baş ağrısı da yapabiliyor.

Ben duymuyorum. Belki de biraktigim icin asfkj

1997 yıllarına kadar otobüslerde vs sigara içiliyormuş öyle diyorlar ben yoktum o zamanlar ndkdkdkd

beni de milano’ya yallahlayabilir misiniz…
yazısız bir kuraldır ki ne yönde içerlerse içsinler sigaranın o dumanı gelir içmeyenini bulur, mesela beni. açık havada da yanımda içen birinin dumanı bana gelebiliyor. yolda yürüyorum, önümde içenin dumanı yine bana geliyor. hele sabah sabah o koku… bi gün birinin tepesine kuscam artık :((

Keskin bir bakis açım yok çok rahatsız olmuyorum yüzüme üflemesinler yeter

Sigara içenler gitsin. Biz niye gidiyoruz? Kokuyu aldığım an başım ağrıyor...

1997 yıllarına kadar otobüslerde vs sigara içiliyormuş öyle diyorlar ben yoktum o zamanlar ndkdkdkd
97 yılı bilgisi doğru gelmedi bana. bir bakmak lazım. şehirler arası, şehir içi arası uygulamalar farklı yıllarda mı yapıldı acaba.
ben çok net hatırlıyorum. sırlar dünyası gibi duman içerisinde şehir içi yolculuk yapıyorduk. 3-4 yaşları bu kadar net hatırlanabilir mi emin değilim. bana daha geç tarih gibi geliyor. cumhurreisimiz erdoğan döneminde yapılmış olabilir.

97 yılı bilgisi doğru gelmedi bana. bir bakmak lazım. şehirler arası, şehir içi arası uygulamalar farklı yıllarda mı yapıldı acaba.
ben çok net hatırlıyorum. sırlar dünyası gibi duman içerisinde şehir içi yolculuk yapıyorduk. 3-4 yaşları bu kadar net hatırlanabilir mi emin değilim. bana daha geç tarih gibi geliyor. cumhurreisimiz erdoğan döneminde yapılmış olabilir.
Bak

Açık alanda nasıl büyük bir sorun olabilir.
?
İçmeyen kişide etkisi ağır oluyor ve açık mekan da olsa aynı anda birkaç kişi içtiği zaman her yer duman olunca yine etkileniyorsun ve yemek yiyorsan iştah falan kalmıyor.

Çıtır olduğunu vurgulamaya çalışıyorsun. Aldık mesajı, devam ediyoruz.

Sanırım bırakalı 6 yıl falan oldu. Bıraktıktan bir süre sonra yanıma sigara içip gelen birileri olduğunda çok rahatsız olmuştum kokudan. Arkadaşlarımdan özür dilemiştim onları bu kokuya maruz bıraktığım için :D

Açık alanda içilen sigara dumanı direkt bana gelmiyosa sorun yok ama ben yolda yürüyerek içenlere kılım. Arkasındayım bütün dumanı olduğu gibi bana geliyor. geç kenarda iç kardeşim

Şımarıklık.

Kapalı alan yasağı yetmedi bastılar pasif içicilik yaygarasını. Ona da uymayan şartlarda bastılar rahatsız oluyorum bahanesini.

Neymiş rahatsız oluyormus. Ben de sizden rahatsız oluyorum. Yasası yok diye sesim çıkmıyor. Kamyonetle şehir içinde dolanmanizdan rahatsızım. Pusetle AVM gezmenizden rahatsızım. Restoranda ağlayan sümüklü bebenizden rahatsızım. Kaykayınızdan martınızdan rahatsızım. Yalandan acile gelmenizden, sürekli ölecekmiş hissiye dolanmanizdan rahatsızım. Mangalınızdan, evde balık pişirip apartmanı leş gibi kokutmanızdan, köşe başına araba koymanızdan, gürültünüzden patırtınızdan, saçma sapan oylarınızla ülkeyi Ortadoğuya çevirmenizden, market kasasındaki yavaslıgınızdan, maçlardaki holinganlığınızdan, oteldeki doyumsuzlugunuzdan...

Nefes alışınızdan bile rahatsızım.

Rahatsızım.

beni de milano’ya yallahlayabilir misiniz…
yazısız bir kuraldır ki ne yönde içerlerse içsinler sigaranın o dumanı gelir içmeyenini bulur, mesela beni. açık havada da yanımda içen birinin dumanı bana gelebiliyor. yolda yürüyorum, önümde içenin dumanı yine bana geliyor. hele sabah sabah o koku… bi gün birinin tepesine kuscam artık :((
Benim kafama kusarsan bende suratına kusarım kusan gördümmü kesin kusarım ona göre sjsjsjs

Hastane koridorlarında sigara içilirdi xd

ayrıca açık alanda neyden rahatsız oluyosunuz acaba açık alan bissürü hava var :D

Şımarıklık.

Kapalı alan yasağı yetmedi bastılar pasif içicilik yaygarasını. Ona da uymayan şartlarda bastılar rahatsız oluyorum bahanesini.

Neymiş rahatsız oluyormus. Ben de sizden rahatsız oluyorum. Yasası yok diye sesim çıkmıyor. Kamyonetle şehir içinde dolanmanizdan rahatsızım. Pusetle AVM gezmenizden rahatsızım. Restoranda ağlayan sümüklü bebenizden rahatsızım. Kaykayınızdan martınızdan rahatsızım. Yalandan acile gelmenizden, sürekli ölecekmiş hissiye dolanmanizdan rahatsızım. Mangalınızdan, evde balık pişirip apartmanı leş gibi kokutmanızdan, köşe başına araba koymanızdan, gürültünüzden patırtınızdan, saçma sapan oylarınızla ülkeyi Ortadoğuya çevirmenizden, market kasasındaki yavaslıgınızdan, maçlardaki holinganlığınızdan, oteldeki doyumsuzlugunuzdan...

Nefes alışınızdan bile rahatsızım.

Rahatsızım.
Bir Doktor olarak sigara kullanıyor olman inanılmaz bir ihmal. Örnek olacakken Ördek oluyorsun.

Geri