Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Esas indirim Civ V'daymış. Complete Edition 17 tl'cik. Walla ömürde bir defa gelir bu fırsat.
bu fırsat kaçmaz diyerek sürekli atıyorum kütüphaneye. oynamıyorum da. yarım saat oynayıp sıkılıyor insan. yaşlandık sanırım.

bu fırsat kaçmaz diyerek sürekli atıyorum kütüphaneye. oynamıyorum da. yarım saat oynayıp sıkılıyor insan. yaşlandık sanırım.
Kütüphanemin yarısını tarif ettin....

Yaşlılık da zamansızlık da oyunların tekrara düşmesi de büyük faktörler. Artık belirli kategoriler dışında oyun almamaya çalışıyorum. Yoksa bu iş dipsiz kuyu.

Ama Civilization V'ı tavsiye ederim. Zaman kavramını unutturacak türden bir oyun. 17 tl'den daha fazla verim almanın mümkünatı yok şu günlerde.

Kütüphanemin yarısını tarif ettin....

Yaşlılık da zamansızlık da oyunların tekrara düşmesi de büyük faktörler. Artık belirli kategoriler dışında oyun almamaya çalışıyorum. Yoksa bu iş dipsiz kuyu.

Ama Civilization V'ı tavsiye ederim. Zaman kavramını unutturacak türden bir oyun. 17 tl'den daha fazla verim almanın mümkünatı yok şu günlerde.
varmış. 12 saat oynayıp atmışım köşeye.
epic 6'yı bedava vermişti sanırım.

Biktim sizin oyunlarinizdan yok mu su black friday doneminde jujucum soyle bi krem indirime girmis yok efendim jujucum su ruju alan bir daha birakamiyor hem de sicak indirimde diyen. Yok oyun yok bilmem ne. Yeter be.

bu topraklarda oyun dışında indirim nadir görürsün.

Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim​

İnditex grubunun indirim haftası yarın saat 18.00 itibari ile başlıyor.

https://www.pullandbear.com/tr/erkek/giyim/black-friday-n7221

https://www.zara.com/tr/tr/man-friday-l2454.html?v1=2120190

Biktim sizin oyunlarinizdan yok mu su black friday doneminde jujucum soyle bi krem indirime girmis yok efendim jujucum su ruju alan bir daha birakamiyor hem de sicak indirimde diyen. Yok oyun yok bilmem ne. Yeter be.
6E90DE36-B689-4E53-A33B-021A106C12AD.jpeg

yine yerimizi alalım ama umarım bu sefer beğendiğimiz elbiseyi zara’nın sanıp saatlerce arayıp sonra h&m çıkmasına müsaade etmeyiz…

Geri