Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kadar ucuza göze hitap eden bir şey mi bekliyordun…sağ alttaki ceket ne. kahvehanede kağıt atan, dişleri ve bıyıkları sigara içmekten sararmış 50 yaş üstü ceketi o.
bu fırsat kaçmaz diyerek sürekli atıyorum kütüphaneye. oynamıyorum da. yarım saat oynayıp sıkılıyor insan. yaşlandık sanırım.Esas indirim Civ V'daymış. Complete Edition 17 tl'cik. Walla ömürde bir defa gelir bu fırsat.
Kütüphanemin yarısını tarif ettin....bu fırsat kaçmaz diyerek sürekli atıyorum kütüphaneye. oynamıyorum da. yarım saat oynayıp sıkılıyor insan. yaşlandık sanırım.
varmış. 12 saat oynayıp atmışım köşeye.Kütüphanemin yarısını tarif ettin....
Yaşlılık da zamansızlık da oyunların tekrara düşmesi de büyük faktörler. Artık belirli kategoriler dışında oyun almamaya çalışıyorum. Yoksa bu iş dipsiz kuyu.
Ama Civilization V'ı tavsiye ederim. Zaman kavramını unutturacak türden bir oyun. 17 tl'den daha fazla verim almanın mümkünatı yok şu günlerde.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Deluxe Edition 44,50 TL ve Tekken 7 17,85TL!
Buy Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe | Ubisoft Store
Compare Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe. Learn game features, deals & more about Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe. Platforms: PCstore.ubi.com
Biktim sizin oyunlarinizdan yok mu su black friday doneminde jujucum soyle bi krem indirime girmis yok efendim jujucum su ruju alan bir daha birakamiyor hem de sicak indirimde diyen. Yok oyun yok bilmem ne. Yeter be.