Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Ekli dosyayı görüntüle 71507

yine yerimizi alalım ama umarım bu sefer beğendiğimiz elbiseyi zara’nın sanıp saatlerce arayıp sonra h&m çıkmasına müsaade etmeyiz…
gerçekten saatlerce zarada arayıp en sonunda elbisenin hm de çıkması ve pahalı olması üzüntüsünü derinden yaşamıştık. gerçi akşam sepete bi ceket koydum.. sabah kalktığımda yoktu. kim çaldı hangi hain daha indirim başlamadan aldı.. bence bunda bi hile var..

yorumlara bakıyordum şimdi. bir insan bulaşık süngerine neden yorum yapar ki : /

''herkese tavsiye ederim,
kalitesi belli,
tek kusuru arka tarafındaki kalın ve yeşil (telli gibi olan) bölümünün çabuk çıkması''
Bi insan neden bulaşık süngerinin yorumlarına bakar ki shsh

yorumlara bakıyordum şimdi. bir insan bulaşık süngerine neden yorum yapar ki : /

''herkese tavsiye ederim,
kalitesi belli,
tek kusuru arka tarafındaki kalın ve yeşil (telli gibi olan) bölümünün çabuk çıkması''
Yalnız gerçekten çabuk çıkıyor hatta hayatımda o kısmın çıktığını gördüğüm ilk sünger bu oldu.

Vayy bee ne güzel de bağlacı ayırıyor….

Son düzenleme:
adama bak ya. evlendim evleneli bana öğütler veriyor bir de. yok efendim masaya yumruğunu vuracaksın falan diyordu bi de. vay arakdaş.

Ekli dosyayı görüntüle 72075
Sana bir gece bilgisi vereyim, bulaşık yıkayan evli erkekler, bulaşık yıkamayan hemcinslerine göre hem daha mutlu hem de daha sağlıklı. Günde 5 dakika bulaşıkla hem zihinsel hem de fiziksel olarak zinde kalabilirsin. Bilim açıkladı bunları hep.

Sana bir gece bilgisi vereyim, bulaşık yıkayan evli erkekler, bulaşık yıkamayan hemcinslerine göre hem daha mutlu hem de daha sağlıklı. Günde 5 dakika bulaşıkla hem zihinsel hem de fiziksel olarak zinde kalabilirsin. Bilim açıkladı bunları hep.
Bu kesinlikle dogru. Kadinlar, ev islerine yardim eden erkekleri daha cok takdir ediyor, otomatik olarak dir dir azaliyor, kadinin mutlu oldugu durumda erkegin de mutluluk endeksi artiyor :p

Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi 1805.00 TL​

Geri