Plesk
Elmas Üye
Battlefield 1 33 TL dip fiyat çekmek isteyen varsa sömürün...
kaptık hemen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Battlefield 1 33 TL dip fiyat çekmek isteyen varsa sömürün...
Hayırlı olsun akşamları yayına adam arıyoz...kaptık hemen.
80 gb yerim yok : / ayarlarsam duruma göre bakarız.Hayırlı olsun akşamları yayına adam arıyoz...
denedim olmadı. sorunu çözemeyen çok kişi var. temiz bir formatla kurulum yapmak da istemiyorum sırf bir oyun için. bakalım biraz daha araştırayım.Regeditte reelease version üzerinden bişiler yapıyorduk ama denedin mi onu @Plesk
Ben de bakarolayım, alternatif çözümü vardır muhakkak ya.denedim olmadı. sorunu çözemeyen çok kişi var. temiz bir formatla kurulum yapmak da istemiyorum sırf bir oyun için. bakalım biraz daha araştırayım.
bir tık övülmüşüm sanki ban gelir mi ? sevindim artık bir el oynarsın benimleiki gündür uğraştım @need çözdü sorunu. bios'tan dahili ekran kartını devre dışı bırakıp temiz bir kurulum yapınca sorun çözülüyor.
bir tane de bana alsana : /prime üyelerine 434 liraya düşmüş....... hemen aldım.........
Star Wars The Child Pelüş Oyuncak, 28 cm'lik Küçük ve Yumuşak Figür, Hayranlar İçin Koleksiyona Uygun GWD85 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam