Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
nivea urban skin detox yüz yıkama köpüğü ve maske 23.50 tl: Nivea Urban Skin Detox Yüz Yıkama Köpüğü 150 ml + Soyulabilir Urban Skin Detox Mask 75 ml 2 Paket (2 x 225 ml): Amazon.com.tr
koton kısa kollu erkek tişört (renk seçenekler var) 13-15 tl arası: Koton Bisiklet Yaka Kısa Kollu Basic Tişört, Beyaz, S: Amazon.com.tr
koton uzun kollu erkek tişört siyah renk 25 tl: Koton UZUN KOLLU T-SHIRT Tişört Erkek: Amazon.com.tr
mighty muggs thor figür 58 tl (şimdi alın gelecekte değerleniyo böyle şeyler): Mighty Muggs Figür, Thor: Amazon.com.tr

Yarın A101'e dondurulmuş hindi geliyormuş. Güzel dediler. Sabah gidip bakıp almayı düşünüyorum. Yılbaşı gecesi zaten yasak var, tek başıma hindi yerim :(

Amazon'da özellikle klasikler ve çok satanlar kısmında müthiş bir indirim var. Bakılmasını şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Amazon'da özellikle klasikler ve çok satanlar kısmında müthiş bir indirim var. Bakılmasını şiddetle tavsiye ederim.
Durduk yere 200 kaatlık olduk be gulüm... Neyse ek mesai yaparız artık... Şıkkıuuv, bak kırbaç sesi bu.

şaka maka 500-600 tl lik kitapları 200 e almak... old laik days...

amazon kitap indirimini kaçırdık : (

Ben neden göremedim öyle çılgın, müthiş bir indirim. Galiba hep indirimli takip ettiğimden olsa gerek. Amazon'a özel bir durum değil, kitap siteleri genellikle belirli indirimlerle satıyorlar. Birkaç kitabı da karşılaştırdığımı belirteyim.

Ben neden göremedim öyle çılgın, müthiş bir indirim. Galiba hep indirimli takip ettiğimden olsa gerek. Amazon'a özel bir durum değil, kitap siteleri genellikle belirli indirimlerle satıyorlar. Birkaç kitabı da karşılaştırdığımı belirteyim.

Diger siteler yalandan indirim yapıyor. Adamlar hakkını vermiş.

Tutunamayanlar 16 TL
Yüzüklerin Efendisi Özel Basım 46 TL
Sefiller 15 TL
...

Sosyal medyada gördüklerim bunlar. Daha da devamı var.

Diger siteler yalandan indirim yapıyor. Adamlar hakkını vermiş.

Tutunamayanlar 16 TL
Yüzüklerin Efendisi Özel Basım 46 TL
Sefiller 15 TL
...

Sosyal medyada gördüklerim bunlar. Daha da devamı var.

Ben mi yanlış yere bakıyorum?
Tutunamayanlar için:
Amazon 48tl
Kitapyurdu 38tl

Ben mi yanlış yere bakıyorum?
Tutunamayanlar için:
Amazon 48tl
Kitapyurdu 38tl

Bitmiş kampanya birkaç saat önce.

Gösterip vermeyen kızlar gibi olmuş :(
Neyse almayacaktım zaten (kendimi kandırıyorum karışmayın)

ceylan gözlü olalım kızlar:=))))))))))) harbiden indirimde:p

Geri