Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
14200 iken almadığım tv'yi dün 15100'den aldım bu sabah ise 16100'e çıktı. favori listemdeki ürünler günaşırı 200-300 lira civarı zamlanıyor keza hazirandan sonra takribi 2-3k daha zamlanacaklar. sanırım bugünlerde aldığımız her şey sıcak fırsat sayılır.

elektrik kesintilerinin sık yaşandığı bir bölgede yaşıyorsanız şu akım korumalı prizden alın. fiyat olarak sıcak fırsat olmayabilir ama piyasadaki en yüksek koruma sağlayan ürün. en ucuz fiyatta şimdikidir.

elektrik kesintilerinin sık yaşandığı bir bölgede yaşıyorsanız şu akım korumalı prizden alın. fiyat olarak sıcak fırsat olmayabilir ama piyasadaki en yüksek koruma sağlayan ürün. en ucuz fiyatta şimdikidir.
bu aletler tek kullanımlık değil mi? görevini yapıyor ve işlevini yitiriyor diye biliyorum.

33.derece ekonomist olarak sen en uygun fiyat diyorsan öyledir.:)

Kesinti eskiye oranla azaldı ve jeneratör hemen devreye giriyor. Bu durumda yine de kullanmalı mıyız?

bu aletler tek kullanımlık değil mi? görevini yapıyor ve işlevini yitiriyor diye biliyorum.

kendi mukavemet güç sınırına ulaşıncaya dek bir çok kere koruma sağlıyor, o sınır aşıldığında kendini kapatıyor ve ömrünü tamamlıyor. bu doğru örnek değil ama anlaşılır bir örnek; evdeki sigortaların yer yer atması gibi düşünebiliriz, bir noktadan sonra onlarda yanar işlevsiz hale gelir.
33.derece ekonomist olarak sen en uygun fiyat diyorsan öyledir.:)
biz o tongaya bir kez düştük .p
Kesinti eskiye oranla azaldı ve jeneratör hemen devreye giriyor. Bu durumda yine de kullanmalı mıyız?

jeneratör kesinti sonrası tekrar şebeke enerjisine geçişte genel olarak korur ama kesinti yaşanmadığı zamanki dalgalanmalara karşı bir şey yapamaz. trafo merkezinden yani şebekeden gelen akım jeneratöre uğramadan, onun üzerinden geçmeden evimize ulaşır.

sıklıkla kombi, televizyon ve beyaz eşyaların kartları yanıyor fakat yerel elektrik kurumu faturalı tamir bedellerini ödüyor, böyle de bir uygulama var.

topraklama da önemli koruma değerini ölçtürmekte fayda var.

Amazon Prime Day 2023 dönemideyiz ama doğru düzgün tek bir sıcak fırsat dahi yok. Öyle detayına kadar inip fırsatları didik didik etmedim ama gördüğüm kadarıyla Ugreen ürünleri dışında fırsat denilebilecek bir şey yok. Onlar da Amazon.com.tr tarafından değil Ugreen'in Uk operasyonu tarafından satılıp Amazon tarafından gönderiliyor. Haliyle gümrük vergisi çıkıyor ama buna rağmen Türkiye satış fiyatlarıyla arasında %40-60 arasında değişen bir fiyat varkı var. Hem Prime Day'i eda etmek hem de hayati olmasa da bir ihtiyacımı gidermek için 100W şarj aleti ve yine 3 metrelik 100W Type C to Type C kablo aldım. Bu ikisi 950tl'ye denk geliyor. Diğer sitelerde takribi min 1800, max 2500 arası değişiyor bu ikisinin fiyatı. Bu türden bir ihtiyacı olan için Ugreen ürünlerini tavsiye ederim. Bilhassa 4 portlu şarj aleti gerçekten hayat kurtarıcı.

iyi hoş güzel de teyzelerle sabahın köründe yarışa mı girelim. onlar tecrübeli, alamayız. online sıcak fırsat paylaşırsanız daha iyi olur.

Bugünün en büyük sıcak fırsatı Apple ürünleri olacak gibi duruyor. Malum bugün Apple etkinliği var.

amazon, mobil uygulamaya özel 300 tl alışverişe 120 tl indirim yapıyor. prime üyelere özel %10 indirimi de katınca karlı alışveriş oluyor.

Çarşaf sultanbaş tek parça ipek 764,10 TL​

sultanbas-ipek-kumas-tek-parca-tesettur-carsaf-crssvl00s531-126832-14-B.jpg

açık hallerin daha iyi bence oggycim.............

Geri