She` Biz De Seninle Şafak Sayacağız!

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
12 Aya düşüp düşmeyeceği 8 Mart Cuma günü netleşicemiş. Her ihtimale Karşı 439. ama Ben genede 338 diyeceğim inş düşer :s

Ve en güzel haberde Usta Birliği Çanakkalede Olacak.

Mutluluğumun şiddetini anlayamazsınız.

Çanakkale Abime iyi bak .

338 ~​

Allah kavuştursun, hayırlı teskereler olsun inşallah.

12 Aya düşüp düşmeyeceği 8 Mart Cuma günü netleşicemiş. Her ihtimale Karşı 439. ama Ben genede 338 diyeceğim inş düşer :s

Ve en güzel haberde Usta Birliği Çanakkalede Olacak.

Mutluluğumun şiddetini anlayamazsınız.

Çanakkale Abime iyi bak .

338 ~​

She` abin Genelkurmay başkanına yumruk mu attı neden şafağı o kadar çok :D

She` kötü haber vermek gibi olmasın askerlik düşerse senin abine vurmaz :) Abin gene normal 15 ay askerliğini yapacak, neden dersen eğer yasa çıkarsa bu yasa bir sonraki celp döneminden başlıyor yani abin askere başladığında artık o 15 aylıklık askerliğini yapıcak abinden sonra gelicek ilk tertip 12 ay yapar. Abine vurmaz, örnek vereyim şöyle ; Abin 3 gitti, yasa çıkarsa 4 ler 12 ay yapar 3 giden 15 ay yapar Böyledir.

HerculeS bu öyle birden bire söylenecek birşey mi insan alıştırır. Bak ben alıştırmaya başlamıştım bile :D

She` ya da abin genelkurmay başkanının kızıyla flört etmiş olabilir mi ? Ben hiç öyle bi şafak görmedim çok uzun geldi gözüme bi an :p

@She` kötü haber vermek gibi olmasın askerlik düşerse senin abine vurmaz :) Abin gene normal 15 ay askerliğini yapacak, neden dersen eğer yasa çıkarsa bu yasa bir sonraki celp döneminden başlıyor yani abin askere başladığında artık o 15 aylıklık askerliğini yapıcak abinden sonra gelicek ilk tertip 12 ay yapar. Abine vurmaz, örnek vereyim şöyle ; Abin 3 gitti, yasa çıkarsa 4 ler 12 ay yapar 3 giden 15 ay yapar Böyledir.

Cıxx senin söylediiğin gibi değil işte. yasa zaten bunlara çıkıyor Askeriye öyle söylemiş ve netliği 8 mart Yemin töreninde açıklayacaklarını söylemişler. Eğer öyle bir yasa çıkarsa abimlerde 12 ay askerlik yapıcak. Başbakanın Annelere hediyesiymiş.

@HerculeS bu öyle birden bire söylenecek birşey mi insan alıştırır. Bak ben alıştırmaya başlamıştım bile :D

@She` ya da abin genelkurmay başkanının kızıyla flört etmiş olabilir mi ? Ben hiç öyle bi şafak görmedim çok uzun geldi gözüme bi an :p

Sen geç dalganı Hıh !

Cıxx senin söylediiğin gibi değil işte. yasa zaten bunlara çıkıyor Askeriye öyle söylemiş ve netliği 8 mart Yemin töreninde açıklayacaklarını söylemişler. Eğer öyle bir yasa çıkarsa abimlerde 12 ay askerlik yapıcak. Başbakanın Annelere hediyesiymiş.

She maalesef böyle bir şey imkansız :) Bak görüceksin, çünkü sana hemen şöyle bir örnek vereyim. Bu işe başbakan değil Genelkurmay bakıyor onu hatırlatayım sana öncelikle ve sana şöyle bir örnek vereyim. Düşünelim şimdi
Bu yıl diyelim bu zamana kadar TSK 30.000 Erkeği silah altına aldı. Bunlara askerlik bitirme tarihi verildi ve 15 ay yapılcak dendi xx.xx.xxxx tarihinde bitecek, şimdi yasa çıktı bu 15 aylık 30.000 ( Örnek olarak ) 12 Ay a düşürüldü askerlik bunlar Genelkurmayın belirlediği tarihten önce tehris olurlarsa, TSK bünyesinde 3 aylık 30.000 asker açığı olacaktır. Buna Genelkurmay izin vermez, inan bana vermez. Askeriye normal bir yer değildir, siyaseti kaldırmaz ve o kadar askerin 3 ay erken gitmesi demek komuta kademesine kadar tüm işleri sekteye uğratır. Gönül ister dediğin olsun ama olmaz, neden dersen amcamın oğluda 18 ayken gitti askere, askerdeyken böyle bir haber çıktı 15 ay a düştü fakat ona vurmadı askerde olduğu için, Vurmaz :) İmkansız senin bu dediğin başbakan ne derse desin, Genelkurmay binlerce askerlik bir açık vermez. Genelkurmay Başkanı böyle bir şey istese bile altındaki komutanlar itiraz ederler. ;)

àRtì§tìc Gerçekler kardeşim :D

HerculeS ben burda en mantıklı şeyin She` ile şafak saymak olduğunu düşünmekteyim ve şafağını saymaktayım lütfen beni karıştırma :p

Atarsa 338 :D

She maalesef böyle bir şey imkansız :) Bak görüceksin, çünkü sana hemen şöyle bir örnek vereyim. Bu işe başbakan değil Genelkurmay bakıyor onu hatırlatayım sana öncelikle ve sana şöyle bir örnek vereyim. Düşünelim şimdi
Bu yıl diyelim bu zamana kadar TSK 30.000 Erkeği silah altına aldı. Bunlara askerlik bitirme tarihi verildi ve 15 ay yapılcak dendi xx.xx.xxxx tarihinde bitecek, şimdi yasa çıktı bu 15 aylık 30.000 ( Örnek olarak ) 12 Ay a düşürüldü askerlik bunlar Genelkurmayın belirlediği tarihten önce tehris olurlarsa, TSK bünyesinde 3 aylık 30.000 asker açığı olacaktır. Buna Genelkurmay izin vermez, inan bana vermez. Askeriye normal bir yer değildir, siyaseti kaldırmaz ve o kadar askerin 3 ay erken gitmesi demek komuta kademesine kadar tüm işleri sekteye uğratır. Gönül ister dediğin olsun ama olmaz, neden dersen amcamın oğluda 18 ayken gitti askere, askerdeyken böyle bir haber çıktı 15 ay a düştü fakat ona vurmadı askerde olduğu için, Vurmaz :) İmkansız senin bu dediğin başbakan ne derse desin, Genelkurmay binlerce askerlik bir açık vermez. Genelkurmay Başkanı böyle bir şey istese bile altındaki komutanlar itiraz ederler. ;)

@àRtì§tìc Gerçekler kardeşim :D

Tamamda Anlatamadım Heralde Bu zaten varmış bu grup askere gitmeden. Netliğini 8 Mart yemin töreninde Askerlere Aileleri yanlarında bildiriceklerini söylemişler. Vursun veya vurmasın Asker sonuçta 12 ay geçiyorsa 3 ayda geçer Allahın izniyle.
Bende Abimin söylediği kadar biliyorum Abimde Komutanlarının onlara söylediği kadar biliyor işin Aslını. Netlik 8 Martta belli olackamış. Bana bir açıklama yapmana örnek vermene gerek yok yani Senin anlatmak istediğinide anladım ben.

Evet cnm Beyimizinde keyfi yerinde Sürekli Çaakkale şehitliğine gidiyorlar sivil halde Böyle Askerliğe Can kurban :D

Cok var daha, Allah yardimcin olsun She.. Ben de sayim bari 383 kalmis.

Geri