S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
380
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşimle aynı tertip gitmişler bende buradan takip edeyim bari şafağı (: umarım abinde , benim kardeşimde kazasız belasız gelirler. @She`
Umarım Renktaş. Allah Tüm askerlerimizi Ailelerine sevdiklerine bağışlasın.
Beraber şafak sayalım o haldeKardeşin nerede asker
Ben doğuda O Hal bölgesinde yaptığım için onu Kıbrıs'a verdiler Kıbrıs'ta Gazimugosa diye bir ilçede Tank Şöförü
Benim Abimde Çanakkale - Geliboluda Askerliğini yapıyor. Birliğinin bir tarafı Çanakkele boğazı diğer tarafı yeşillik çimlik alan ormanlık Harika bir yer. Abim hergün sivil bir şekilde Şehitliğe gidiyor Izgara yakmalar Sahile inip balık tutmalar vs. Her dakka facede anlıcağınBazıları Tatilin nezmaan biticek kardeşim diye şakalar yapıyor ona
![]()
Bence de resmen tatil yapıyor ohh ne güzel (:
Hıhım . Hep Doğuya gidicem gönüllü adımı yazdırıcam Şehit olucam diyip duruyordu Annem çok üzülüyordu herdefasında .İlahi takdir Orası çıktı işte. Dualar çok önemli. Allahım tüm Askerlerimizi korusun. Benim Erkek Arkadaşımda Kıbrısta askerlik yaptı![]()
/* Bir senenin altına düşecekler .. (: */