She` Biz De Seninle Şafak Sayacağız!

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
ForumBahane'nin biricik adminlerinden ve kırmızılarından olan She` adminimizin abisi yarın askere gidiyor. Belki farketmeşsinizdir She` imzasında şafak saymaya başladı şimdiden. Bizler de vatan borcunu ödeyecek olan Türk askerimiz , She` nin abisi için güzel temennilerde ve dualarda bulunalım.

Allah'ın izniyle vatani görevini yapsın ve sağsalim dönsün inşAllah.

She` m sevdiğini bekledin aylarca , asker yolu gözledin ve sevdiğine kavuştun. Rabbim bir kavuşma daha nasip etsin ve abinin askerliğni en güzel ve faydalı şekilde yapmasını , dönmesini nasip etsin. Rabbim abini evvela size , ailesine daha sonra da sevdiğine bağışlasın.

O halde ne diyoruz ?

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

:heyoo: :heyoo: :heyoo:

jw9kg.jpg

She` m sevdiğini bekledin aylarca , asker yolu gözledin ve sevdiğine kavuştun. Rabbim bir kavuşma daha nasip etsin ve abinin askerliğni en güzel ve faydalı şekilde yapmasını , dönmesini nasip etsin. Rabbim abini evvela size , ailesine daha sonra da sevdiğine bağışlasın.

O halde ne diyoruz ?

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

:heyoo: :heyoo: :heyoo:

Amin amin inşallah

@She` Allah kavuştursun :srl:

2666asker2xp8.jpg

Benim abimde asker gidicek yarın seni çok iyi anlıyorum Allah kavuştursun inşallah :agla:

Hayırlı teskereler sag salim döner inşaallah.

En Büyük Asker Bizim Asker.

Hayırlı tezkereler inşallah :)

Hepinize Çok Teşekkür Ederim.

Z3yn3P Sende beni ağlattın :icon_sad: Bu konuda çok hassasım Söz konusu Abimde olunca fazla duygusalım. Teşekkür ederim hepinize.

Bende bilirim o duyguyu kendini anca otogara kadar tutarsın sonra tek tek abin sevdikleriyle fedalaşınca sana geldimi sıra ona sarılarak ağlarsın 5 yaşındaki çoçuk gibi sonra gözyaşlarını silersin beni ağlayarak değilde hep gülerek hatırlasın diye otobüse bindiğide gittikçe uzaklaşır senden ve o gece sırılsıklam ağlarsın yaşadım biliyorum kazasız belasız dönecek inşallah.

456 gun kalmis.
Allah yardimcisi olsun, size de sabir versin insallah. :)

Güneşlii ovasıı askeer yuvasıııı
diye bağırırdık eskiden asker gidince bizim buralarda :D
Allah hayırlı teskereler nasip etsin bizim gelin :p
çok ağla, çok üzül, abindir ağlamak doğal hakkın.
yeter ki son gülen ol :)

Askerlik 12 aya düşmüş .

Abim telefon açtı ve söyledi :)

Öyleyse

342

Askerleri severim. Zordur bilirim,bende yaptım.
Hayırlısıyla gelir inşallah. Hayırlı teskereler,bekleyenlere Allah sabır versin.

Geri