ÜSözlük Sezen

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Attığı ses kaydını cok beğendim.. sesi cok güzel, hep şarkı söylemeli Sezen..
İlk defa dinlediğim bir parca kim söylüyor diye arayıp buldum sonunda skj Ahmet kaya'nın bircok şarkısını dinledim bunu es gecmişim.... o günden beridir sayende dinliyorum.. "sen de sus be" diyene kadar takılıp kalırım...
Hatta buraya da bırakayım.. sözlüğüne geldiğim de yine dinlerim skj Teşekkür ederim.

Mincir mincir sevilmelik tam. Masum ve tatlı bir bebek panda gibi..

Canım Sezenim...
Yüzü düşse mutsuz oluyorum onunla, yüzü güldüğünde gülüyorum.
Sesi, karakteri, komikliği, kalbi, dostluğu,bazen atarı her şeyi o kadar güzel ki....
Deli sezen derdik eskiden sjhkdkjdj bir insana delilik bu kadar mı yakışır be.....
Seni çok seviyorum Meleğim

benim karşılaştığım zamanlardaki sezen çok fevriydi, daha aktif biraz da saldırgandı :p ama hep çok içten yansıttı duygularını. hâlâ öyle.
zamanla uysallaştı ama şimdilerde de durgunlaştı. hep iyi olmasını umuyorum.
sesi güzel, bizi şenlendiriyor bazen.
pandalara olan aşkımdan attığı tiplere de ayrı gülüyorum.
günümüz var, unutma...
severim seni.
1743882556230.png

Canım Sezenim...
Yüzü düşse mutsuz oluyorum onunla, yüzü güldüğünde gülüyorum.
Sesi, karakteri, komikliği, kalbi, dostluğu,bazen atarı her şeyi o kadar güzel ki....
Deli sezen derdik eskiden sjhkdkjdj bir insana delilik bu kadar mı yakışır be.....
Seni çok seviyorum Meleğim
iyikim..papatyam kiymetlim
sen biliyorsun iste♡
benim karşılaştığım zamanlardaki sezen çok fevriydi, daha aktif biraz da saldırgandı :p ama hep çok içten yansıttı duygularını. hâlâ öyle.
zamanla uysallaştı ama şimdilerde de durgunlaştı. hep iyi olmasını umuyorum.
sesi güzel, bizi şenlendiriyor bazen.
pandalara olan aşkımdan attığı tiplere de ayrı gülüyorum.
günümüz var, unutma...
severim seni.
Ekli dosyayı görüntüle 109313
kısır ve patates salatasi sahil kenarinda...heyyyhyy

Meliskuskom canim♡

Hayat yordu benim Sezen kuşumu ,s
Sessizlesti cok ...

sezen forumda her zaman uzaktan sevdiğim, ama laf atarken de çaprazdan vurduğum biri oldu.
bir doğum günümde ‘benim tarafımdan seviliyorsun’ demişti.

arada çaktırmadan açıp okuyorum hala çünkü yaş aldıkça insan ‘kuru kuru doğum günün kutlu olsun’ mesajlarıyla yetinemiyor... :)

Bazen gelip hayattan yaşadıklarından dert yakınıyor o an sıkı sıkı sarıp acılarını hafifletmek istiyorum
Bazen de gelip bütün siyasi konulara bozuk Türkçesi ile Kürtlere sayıp sövüyor en son altınada bende kürdüm yazmıyor mu saçını başını yolasım geliyor :D ahahaha
Ama sesi her daim güzel saatlerce bıkmadan dinleyebilirim :)

sayılı devrimci islamcılardandır kendisi
manyak xd
@Sezen

eskilere daldım bugün ben eski yorumlara...
Sezen eskiden çok agresifti , sürekli banlanır tekrar gelir tekrar banlanırdı ama harbiciydi vardı her masada sohbette bilgisiyle paralayabilirdi bazen (:
umarım hala iyidir... üstteki yorumu yapacak kadar tanıyıp sonrasında araya yılların girmesi insanı birazcık üzüyor

Herkes bu kızın bir zamanlar sıkı devrimci olduğunu konuşuyor geldiğimden beri böyle bir ozelligine şahit olmadım aksine çoğu zaman ümit Özdağ vari tavırları bile var kjkjkhkhkh
ne yaşandı da böyle bir evrim geçirdi çok merak ediyorum

Pandam çen nerdesin. Gel ve es çabuk.

Nickten ötürü beni hatırlamamıştır ama sözlük konusunu Çavlan hocamızın açması gayet hoş olmuş. Sezen'i yıllardır bilirim ve önemli bir fikirdaşımızdır. Ruhlar aleminden aynı hapı yutup gelmişiz. Umarım iyidir.

Geri