ÜSözlük Sezen

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Yaa bu kız geldiği günden beri bana hep sempatik geliyordu, hâlâ da öyle. Eğlenceli, kıpır kıpır hallerine bayılıyorum ve öpüp kaçıyorum :p

Özü sözü bir
Dobra, dobra, delikanlı mert
harbi kız,
Ben kendisinden çok memnunum
takdir ediyorum,
Zihniyeti düzgün, özünden kopmamış
Anadolu evladı.

Açıksözlü olmanın forumdaki karşılığıdır kendisi. Herhalde açıksözlülük ile ilgili bir heykel dikilecek olsa bu Sezen'in profili olurdu.
Eskiden öfkesine hakim olamazdı ancak şu anda görüyorum ki bayaa sakinleşmiş. Bence de böyle devam etmelisin :d
Öte yandan devrimci bir damarı olduğunu da hissediyorum. Birçok olaya belki farklı açılardan yaklaşıyoruz ancak Che'nin dediği gibi; "haksızlık karşısında öfkeden titriyorsan benim yoldaşımsın".
Gönlünce olsun dilerim sevgili Sezen.

Siyasi gorus, dusunce yapisi vb vb her konuda uc noktalarda tersiz ama seviyorum bu kizi. Sozunun arkasinda olusu ve nabza gore serbet vermemesi onu degerli yapiyor.

Ruzgara sirtini vermeyen, cikar iliskilerine gore sekil degistirmeyen, kimseye pabuc birakmayan bir yapisi var. Bu yuzden sirf bu yuzden bile takdirimi kazaniyor.

Uzun zaman oldu, girmiyor. Farklı bir renk katıyordu.

Veeee ikinci üye yorumum.
Özlediğim ve geri dönmesini iple çektiğim üyedir kendisi.
Gelsin sonra geri kalan düşüncelerimi aktaracagım -.-

Yokluğu belli olanlardan. Cesâretli çıkışları ve açık sözlülüğü ile seviliyordu.

Sezen^cikkk (.
Uzaktan uzağa ne hoş severim seni , gülüm deyişini , insanı saran içtenliğini.
Düz ve net insanları severim , süssüz , çabasız ve yalın .Hep aynı olur mu insan ? Olabilio daha da güzeli kalabilio .
Öpüyorum o içtenliğinden .

buraya da yazıyorum ki bir mevzu varmış da, sezen bir taraf olmuşum gibi düşünmesin. tanımıyor beni, bir yanlış anlaşılma olmasın. sezen'e kızıyorum, hatta bazen çok kızıyorum çünkü çok kolay çığırından çıkıyor. onu tanıyanlara göre delikanlılığından, bana göre öfke kontrolünün zayıflığından. bazı konularda o kadar haklı ki ama o kadar üslubundan taviz veriyor ki sinir oluyorum. yine de bak, bu kızın kolay unutacak bir yumuşaklığı var bence. empatik çünkü.
ben ban ertesi dönüşleri seviyorum, yabani'ye çok kızıyorum ama ban ertesi döndüğünde yazdığı "beni kim banladı lo" mesajına hala gülüyorum dksk sözün kısası eğleniyoz şurada herkeş buralarda olsun

Bugune kadar hic kimsenin yorumuna bu sozluk altinda cevap vermedim.. Yillardir burdayim.. okadar guzel kalpler insanlar dostluklar tanidimki... Iyiki sizi hazineme kattim.. Burasi benim icin sadece SANAL degil.. Edilen butun sozlere butun samimiyetimle butun benligimle hicbir sey beklemeden SEZEN olarak hep cevap verdim..

Oncelikle herkese EYVALLAH.

Madem kacgundur bu konu konusuldu olayin bizzat benimle alakasi oldugu icin ve bundan kaynaklandigi icin olduguna gore ozaman bende fikrimi soylim.

Jujuyla bir merhabamiz olmadi ve birden kendisi bana surekli belli grup icinde laf atti, camur oldu, surekli beni zivanadan cikartip banlanmamdan zevk aldi... Niye? Cunku ben yillara dayanan 2 nikle (cunku hala tek onlar aktif) o niklerle hep bir savas hep kendimi koruma ucgeninde buldum.. buna jujuda katildi hatta biri daha hic tanimadigi halde Allahdan onunla neutral birsekilde artik birbirimize laf atmiyoruz cunku sonuc hep banlaniyordum.

Ben bugune kadar bir grup icinde olmadim; ve hickimseninde ustune boyle saldirmadim. Ben tekim abi. Tek kufurumu ederim, kavgami ederim. Savasimida BarisimidaYANLIZ kutlarim. Bu hep boyleydi boylede kalacak..

Demem oki, tanimadigin birini nasil sevmiyorsun ya sen? Ben simdi kalkim samimi arkadasim biriyle küs kavgali diye o uyeye surekli laf atim. Ama surekli.. Sonrada piskin piskin " ama ben onu seviyorum" " bensiz yapamaz" vs vs..

Juju, kendin kasindin. Ben sana hicbirsey yapmadim. Sundugun serbetinde birde kendin tadina baktin. Foruma gelmissin gelmemissin Umrumda degil.. Benimle ugrasanla ugrasirim uzgunum cokda sevgi dolu saf icinde kelebek acan bir kiz olamiyorum bu durumlarda...

Kavganinda bir adabi olur. Sakiz gibi surekli surekli bir insana laf atip ve atanlarin pesinden gitmek nekadar adil? Nekadar insancil yahu?

Beni sevmeyebilirsin gayed normal ama Saygi duycaksin. Dupe duz tacizlikde biryere kadar . Duyki bizde bize duseni yapalim.

Iki geyik iki gulme kafa dagitmaya geliyorum, 30 gunun 15i banli geciyor. Engelle devam et so easy it is...

Bu konuyla ilgili ilk ve son kez diyecegim bu. Bu forum bensizde onsuzda yurur. Kimler gitti kimler. Kimler geldi kimler. Heryerde duzen bu. Boylede olmaya devam edecek...

Eski dostlarda yine aklima geldi Hepinize sevgiler,♡

ya ne çok yazmışsın insan okuyacak bunu insan

Bu bir davettirrr çiçekkk kız (. Ama Vera^nın yerinde .P

Bak bu da bir tacizdir Sezen'cikkk , azıcık ucundannnnn versen .P

Geri