ÜSözlük Sezen

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Sempatik ve neşeli bir insan aslında fakat tepesi atarsa gözü karardığı da bir gerçek.:)
Kedisi de yine çok tatlı maşallah.
Neşeli yorumları ve doğal hali ona yakışıyor, mutluluğu daim olsun.

Vikings üzerine başlayan bir muhabbetimiz oldu. Last Kingdom da izlemiş. Başka ne yapıyor acaba
Kesin euro sayıyordur, euro çok seviyorum diyordu. Bizim gibi fakirler anlamıyor bu sevgiden tabi, euro kim diyoruz (:
Epeydir forumda uslu duruyor yalnız, banlanma vakti geldi. El atmak lazım .d

Vikings üzerine başlayan bir muhabbetimiz oldu. Last Kingdom da izlemiş. Başka ne yapıyor acaba
Kesin euro sayıyordur, euro çok seviyorum diyordu. Bizim gibi fakirler anlamıyor bu sevgiden tabi, euro kim diyoruz (:
Epeydir forumda uslu duruyor yalnız, banlanma vakti geldi. El atmak lazım .d
Ben gidersem Lagertha yi kimle yaad ediceksin uyuzzzzzz. RAGNAR Imida alir giderim :Ddffff

Kendisini seviyorum kedisi de apayrı tatlı :)
Sinirli bir tarafı var bazen ama sevdiklerine de pamuk gibi kısacası tatlısınız sezen hanım <333

Aslında onu çok eskiden tahmini 2011 yılından başka bir platformdan, düşlerden tanıyorum. O zamanlar söyleşirdik.
Aradan yıllar geçmiş, burada rastladım. Fakat daha önce tanıştığımızı bilmiyor henüz.
İnsancıl yanına saygı duyuyorum. Dobradır.
Kendine iyi bak Sezen.

Mutlu yıllar @Sezen ciğim!
Dilerim senin için güzelliklerle dolu bir yıl olur, sevgiler...

sesi hoyrat, kalbi yumuşak ♡
ben güzel yazmışım bir önceki yazımı hem.

bir yonu tatli tweety, diger yonu evil tweety (google'da yazin aratin bunu. ben bu gorselleri gordugumde AHA SEZEN diyorum cunku). biraz da saf. tepkileri komik, yani beni gulduruyo yorumlari bazen.

Sezen burada bir ehlileşti. Ne tatlı oldu. Sesine bayıldımmm. Seviliyor. Ben de seviyorum. Eski hoyratlığı yok. Böyle çok güzelsinn

Ich mag dich Sezoş.
Schon immer.

en sevdiğim gurbetçi. kavga, kaostan uzak durunca daha cici oldu.

Geri