ÜSözlük Sezen

Konu sahibi son olarak 3172 gün önce görüldü
sezen arkadaşımız için sözlük yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

hmmm sevgili @çavlan konu açmış adınıza küçük hanım.

biraz önce üstteki üye kısmında da dile getirdim. kendin olmak gibi bir huyun var bu çok güzel ve de özel. cesursun düşüncelerinde ve aklı selim, anladığım şu ki körü körüne değil irdeleyerek ve araştırarak inanıyor ve arkasında duruyorsun her ne olursa. ala...

hep böyle kalınız ve bıkmayınız bu halinizden...

Sevgili Sezen üye sözlük kuralları gereği kendi konunuza yorum yapamazsınız. Bu nedenle mesajlarınızı silmek durumundayım. Teşekkürlerimizi özel mesaj yoluyla veya başka konularda dile getirebilirsiniz.

Az önce profilde resmini gördüm Tam bir Esmer Bomba !
çok sıcak beni benimsedi hemen ve çok sevdi duygular karşılıklı tabi cıvıl cıvıl ve relax daha ne isteyim kız karizma olacağım diye kasmıyor ego 0 oh ne ala Sezen .d Terside terstir benden demesi :D
bence foruma renk kattı + nickide çok güzel ve sade begendim açıkcası gitme bi yere gözüm arar esmeralda :D Mcx.d

Sezen :T:

Naber la?

Kıskançlığıyla tanıdım onu ilk:p şaka şaka :d
Dün beni en çok mutlu etti, güldürdü. Dün ayrı bir eğlendim. Teşekkür ederim :cee:

Öyle çok yakından tanımıyorum ama aramız iyi. Hatta can ciğer kuzu sarma o derecede asfdbsajf

:şirine::şirine: Bu smyl bubu dan kaldı bize :D Çok tatlıyız yine.

Bir ara gel de kahve ısmarlayayım sana. Kırk yıl hatırımız olsun :dyg:

Beni sevvvvv...

Görüşürüz şeker:dostum:

Oldukça takdir ediyorum fikirlerini ve görüşlerini gayet içten bir şekilde söylüyorsun. Vedalaşmayan bir devrimci karektere sahip olduğun için de ayrıca kutlarım herkes bunu yapamaz.Devrim olacaksa hazırda bekliyoruz :) Herşey gönlünce olsun.

Düşüncelerini ve tarzını kısa sürede sevdiğim kişi Sezen

yoldaş edilecek insanlardan kendisi yani sen biliyorsun durumu :)

Kural tanimayan heval :D
aynen devam et ezdirme kendinu yahu saygi duyuyorum (:

sabah olur erken kalkar
mahallede çıkar çalım satar
sordum ben bu bu kim diye
mahallenin güzeli sezen diye

Bu şarkı geliyor aklıma hep :p
Bu şarkı kadar neşeli biri, sadece ağzı biraz bozuk ^^ Gönüllerince olsun.

Temiz kalpli, ince düşünceli, iyi niyetli. Buradakileri göz önünde bulundurursak fazla samimi :)

Tanimiyorum sadece banlanma rekoruna sahip birisi onu biliyorum (:

Geri