Metal Militia
Bronz Üye
Sonra töbe töbe tuvalette düşündüğüm şeylere bak diyon mu :d
bi gün evraka evraka diye tuvaletten fırlıycam.
algım inanilmaz açık oluyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonra töbe töbe tuvalette düşündüğüm şeylere bak diyon mu :d
Yaşadıkça değil, yaşayamadıkça yaşlanırsın.
Yalnızlığın ve vurdumduymazlığın zirvesindeydim hayatımda insanlara hiç bu kadar az ihtiyaç duyduğumu hatırlamıyordum. Hele ki kadınlar. Çamura bulanmaktan kurtulamadığım bi kaç sakat ilişkiden sonra onlardan daha da soğumuştum. Aslında bir taraftan da hayatımda bi kadın istemiyor da değildim. Bildiğim tek şey vardı o da dünyanın en tehlikeli duygusunu tadıyordum. Bir kadın sevgisine ihtiyacım vardı, sadece düşünmeye ihtiyacım olduğunu sanarken . Düşünmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyar ya insan, zaten yalnızlığa sahiptim ve elime hiç bir şey geçmemişti.
Aşksa boşluklarımı doldurmuyorsa sadece yeni boşluklar açacaktı. Neyin doğru olduğuna karar veremiyordum bir türlü. Her şey bir tesadüfle başladı ya da ben öyle sanmıştım.
Hayatımı kökten değiştiren her şeyin tesadüfler olduğuna inandırmıştım kendimi ve tesadüflerin en güzelinin bir kadın olduğuna...
Kadınları biz erkeklerin seçtiğine inanmıyorum. Her erkek bazı kadınların ilgi alanına giriyordu ve yaşadığı sürece o bazı kadınlar biz farkında olmadan her seferinde hayatımıza en olmadık bir yerden giriyor ve en olmadık bir yerde de zinciri koparıp gidiyorlardı. Gelişlerine de gidişlerine de hiç anlam veremesem de hiç bir zaman itiraz etmedim.
Sadece anlamadım.
Bugün tuvalette çok kaldın herhalde kafa açmışın sabah sabah. :T: Bundan sonra sana mutsuz olmayı, mutsuz edecek şeyler düşünmeyi yasaklıyom. Ok?
Sen hayırdır? Mevzu varsa çözelim.
Çünkü niye, çok mutlu/huzurlu/sevgi dolu/birlikte/umutlu.... olicuk!
Zaten ölü doğmuştum, büyüdükçe daha çok öldüm. Ölerek yaşlanıyorum.
Bugün 4 kere daha öldüm.
Allah'ım zorlama o cennete girmeyeceğim