Seviyorsan Bence Git Sus Abi

Konu sahibi son olarak 2851 gün önce görüldü
Yalnızlığın ve vurdumduymazlığın zirvesindeydim hayatımda insanlara hiç bu kadar az ihtiyaç duyduğumu hatırlamıyordum. Hele ki kadınlar. Çamura bulanmaktan kurtulamadığım bi kaç sakat ilişkiden sonra onlardan daha da soğumuştum. Aslında bir taraftan da hayatımda bi kadın istemiyor da değildim. Bildiğim tek şey vardı o da dünyanın en tehlikeli duygusunu tadıyordum. Bir kadın sevgisine ihtiyacım vardı, sadece düşünmeye ihtiyacım olduğunu sanarken . Düşünmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyar ya insan, zaten yalnızlığa sahiptim ve elime hiç bir şey geçmemişti.
Aşksa boşluklarımı doldurmuyorsa sadece yeni boşluklar açacaktı. Neyin doğru olduğuna karar veremiyordum bir türlü. Her şey bir tesadüfle başladı ya da ben öyle sanmıştım.
Hayatımı kökten değiştiren her şeyin tesadüfler olduğuna inandırmıştım kendimi ve tesadüflerin en güzelinin bir kadın olduğuna...
Kadınları biz erkeklerin seçtiğine inanmıyorum. Her erkek bazı kadınların ilgi alanına giriyordu ve yaşadığı sürece o bazı kadınlar biz farkında olmadan her seferinde hayatımıza en olmadık bir yerden giriyor ve en olmadık bir yerde de zinciri koparıp gidiyorlardı. Gelişlerine de gidişlerine de hiç anlam veremesem de hiç bir zaman itiraz etmedim.
Sadece anlamadım.

Unuttuğum kim varsa orda burda çıkıyor karşıma.
Ne çok insan biriktirmişim.

Bugün tuvalette çok kaldın herhalde kafa açmışın sabah sabah. :T: Bundan sonra sana mutsuz olmayı, mutsuz edecek şeyler düşünmeyi yasaklıyom. Ok?

Yalnızlığın ve vurdumduymazlığın zirvesindeydim hayatımda insanlara hiç bu kadar az ihtiyaç duyduğumu hatırlamıyordum. Hele ki kadınlar. Çamura bulanmaktan kurtulamadığım bi kaç sakat ilişkiden sonra onlardan daha da soğumuştum. Aslında bir taraftan da hayatımda bi kadın istemiyor da değildim. Bildiğim tek şey vardı o da dünyanın en tehlikeli duygusunu tadıyordum. Bir kadın sevgisine ihtiyacım vardı, sadece düşünmeye ihtiyacım olduğunu sanarken . Düşünmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyar ya insan, zaten yalnızlığa sahiptim ve elime hiç bir şey geçmemişti.
Aşksa boşluklarımı doldurmuyorsa sadece yeni boşluklar açacaktı. Neyin doğru olduğuna karar veremiyordum bir türlü. Her şey bir tesadüfle başladı ya da ben öyle sanmıştım.
Hayatımı kökten değiştiren her şeyin tesadüfler olduğuna inandırmıştım kendimi ve tesadüflerin en güzelinin bir kadın olduğuna...
Kadınları biz erkeklerin seçtiğine inanmıyorum. Her erkek bazı kadınların ilgi alanına giriyordu ve yaşadığı sürece o bazı kadınlar biz farkında olmadan her seferinde hayatımıza en olmadık bir yerden giriyor ve en olmadık bir yerde de zinciri koparıp gidiyorlardı. Gelişlerine de gidişlerine de hiç anlam veremesem de hiç bir zaman itiraz etmedim.
Sadece anlamadım.

Çok uzun zamandır, bu kadar güzel bir şey okumamıştım.

aldığım her nefeste biraz daha seviyor, biraz daha ölüyorum.
**Spam/Adversiting** bir aşk yaşıyorum.

Hayatta herkesi birden kazanamıyorsun. Bugün bunu gördüm.

Birini bir diğerine kötülemeden de kimseyi kazanamıyorsun, senin sevmen önemli değil. Kazanmak istediğin kişi başkasını sevmiyorsa senin de sevmemen gerekiyor.

fuck the system!!

Zaten ölü doğmuştum, büyüdükçe daha çok öldüm. Ölerek yaşlanıyorum.
Bugün 4 kere daha öldüm.
Allah'ım zorlama o cennete girmeyeceğim

Karakalemle çizilmiş sürreal bi çalışmaydı benim renkli hayatım.
kek kalıbının dibini ekmekle sıyıran adamdım ben, ne ara bu kadar çirkin oldum?
Ne zamandan beri sahteleşti gülüşlerim?
Karakalemle çizilmişti doğru ya

Neyin var? dedi.
"Hiç" dedim.
O da çok iyi biliyordu hikayesi uzun olanların konuşacak hiçbir şeyi olmadığını.
Sustuk...
Nefes aldık.
Sonra yine sustuk...

en büyük hazinemin sabır olduğunu sanır bununla övünürdüm. Farkedemedim onun bir silah olduğu ve namlusunun beni gösterdiğini.

"Nefesimi kesiyorsun" dedim,
"Benimkini alabilirsin" dedi.

Yaşarım sanmıştım bununla

Geri