Sevilmeyen burçlar sıralaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Anna Karenina bu listeyi yapan astrologların hepsi İkizler burcu olabilir mi? Ayrıca günlerce eve kapandıktan sonra ortaya çıkan bu liste ise bence bir daha hiç dışarı çıkmayıp hep evde otursunlar, toplum için daha faydalı olacaktır.:)

Başlık değişse uygun olabilir: EN SEVİLEN BURÇLAR

terazinin sevilmeme gibi bir durumu yok, sevmeyen sorunu kendinde aramalı.

plesk de mi terazi
ben
marla
stok vardı sanırım
bide plesk

listeye bak hepsi birbirinden gıcık
Listeden birinin doğum tarihi yanlış yazılmış olabilir.... Belki arama tarama yaparken burctas arıyorlardı....
Neyse ben kaçar Süleyman, en dogrucu burç Koç bu arada:d

Terazinin erkekleri gıcık oluyor
Koç ise olduğu gibi neyse o sevilen burçlardan olmalı sevmiyorum diyen şahsi sorunlarından sevmiyordur

1.siraya başaklari alalim. Mükemmelliğimizi çekemeyen çok oldugu için bizi pek sevmezler. Ha bi de doğruyu söyler, çok eleştiririz ve uyarıda bulunuruz. O yüzden işinize gelmez.

@Anna Karenina bu listeyi yapan astrologların hepsi İkizler burcu olabilir mi? Ayrıca günlerce eve kapandıktan sonra ortaya çıkan bu liste ise bence bir daha hiç dışarı çıkmayıp hep evde otursunlar, toplum için daha faydalı olacaktır.:)

Başlık değişse uygun olabilir: EN SEVİLEN BURÇLAR

Sekiz kişi olunca şahsen ben ikna oldum lefty hnm.. hep bunları ikizler yapıyor sanıyorsunuz değil mi… oysa sosyal kelebek ikizlerin böyle küçük numaralarla pek işi olmaz…aklınıza ilk ikizlerin gelmesi beni yine derinden en derinden üzdü Lefty hnm….
Mesela yıllarca hep şunu yaptı astrologlar..
“Burçlar üzülünce ne yapar”diye.. bi başlık attılar ..
bi burca günlerce duvar dibinde ağlar yazdılar.. diğerine uyur… öbürüne acıklı şarkılar dinler.. yok efendim,kusana kadar içer…
ikizlere gelince ne yazdılar peki?
“Ekstra eğlenir” slsk şimdi bu listede bu yazınca ikizler göze batıyor.
üzüntüsünü bastırmak için kamufle etmek için diye bi parantez aç bari….

Bu astrologlar için bir gün bir şey demedin lefty hnm.. çok kalbimiz kırılmıştı..
şimdi yine kırılan benim… şimdi mecbur ekstrem eğlenicem……

Bakim istediğim uzunlukta yazmış mıyım….

burçlardan çok anlamam ve istisnalar kaideyi bozmaz ama olayın türkiye için psikolojik tarafına bakacak olursak kışın yapılan çocukla yazın yapılan çocuk aynı olmaz.

yani bundan 30 sene önce muhtemelen sobalı evdesin, aylardan kış, hava soğuk, akşam 10-11 gibi oturma odasındaki soba sönmüş, ebeveynler yatak odasına geçmişler, üşümememek için dip dibeler, ateşle barut olmuşlar ve o sen olmuşsun. çok da planlı değilsin. yengeçsin, aslansın, başaksın, terazisin, akrepsin. biraz o şartlarda büyümüşsün; sorguluyorsun, mantık arıyorsun, şartlara uyum sağlamak zorunda hissediyorsun, titizsin. öyle büyütülmüşsün.

ama mesela yaz çocuğusun; o sıcakların altında muhtemelen isteyerek yapılmışsın. yaysın, koçsun, boğasın, ikizlersin, kovasın. yenilikçisin, özgürlüğüne düşkünsün, mantıkla değil sezgilerle hareket ediyorsun, fevrisin. çünkü öyle büyütülmüşsün.

burçlardan çok anlamam ve istisnalar kaideyi bozmaz ama olayın türkiye için psikolojik tarafına bakacak olursak kışın yapılan çocukla yazın yapılan çocuk aynı olmaz.

yani bundan 30 sene önce muhtemelen sobalı evdesin, aylardan kış, hava soğuk, akşam 10-11 gibi oturma odasındaki soba sönmüş, ebeveynler yatak odasına geçmişler, üşümememek için dip dibeler, ateşle barut olmuşlar ve o sen olmuşsun. çok da planlı değilsin. yengeçsin, aslansın, başaksın, terazisin, akrepsin. biraz o şartlarda büyümüşsün; sorguluyorsun, mantık arıyorsun, şartlara uyum sağlamak zorunda hissediyorsun, titizsin. öyle büyütülmüşsün.

ama mesela yaz çocuğusun; o sıcakların altında muhtemelen isteyerek yapılmışsın. yaysın, koçsun, boğasın, ikizlersin, kovasın. yenilikçisin, özgürlüğüne düşkünsün, mantıkla değil sezgilerle hareket ediyorsun, fevrisin. çünkü öyle büyütülmüşsün.
Burç uyumuna göre evlilik kararı alanlar var hatta ilişki haritası varmış ve ona baktırıp karar veriyorlar. Bizde çok anlam yükleniyor.

Burç uyumuna göre evlilik kararı alanlar var hatta ilişki haritası varmış ve ona baktırıp karar veriyorlar. Bizde çok anlam yükleniyor.
çocuğun nasıl biri olacağının genellikle büyüdüğü ortamla ilişikilendirildiğini düşününce, burçların mantık zeminine oturması için böyle yorumlanması gerek bence dkfgk

bir de akrep en başta..
anna hanimcigimmmm 🤔
idyllic hnm onu kendin gibi düşünme.. o akrebin en kötü özelliklerini daha ön planda yaşayan kişiler için geçerli… siz iyi özelliklerini daha çok yansıtıyorsunuz…..

Güzel insanlara açıklama yapmaktan kendimi bu adam gibi hissetmeye başladım..

Sanada gurban olurum skj

IMG_3725.jpeg

Geri