İmam Kallavi
Altın Üye
sen terazi miydinKesin o sıralar bir teraziyle sorun yaşamıştır..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen terazi miydinKesin o sıralar bir teraziyle sorun yaşamıştır..
İkizler…sen terazi miydin
bence alakan yokİkizler…
Listeden birinin doğum tarihi yanlış yazılmış olabilir.... Belki arama tarama yaparken burctas arıyorlardı....plesk de mi terazi
ben
marla
stok vardı sanırım
bide plesk
listeye bak hepsi birbirinden gıcık
terazileri de kendi içerisinde değerlendirmek gerekiyor. listede güneş gibi parlıyorum.plesk de mi terazi
ben
marla
stok vardı sanırım
bide plesk
listeye bak hepsi birbirinden gıcık
bu da 2. anna oldu kendini övmemek için burcunu övüyorListeden birinin doğum tarihi yanlış yazılmış olabilir.... Belki arama tarama yaparken burctas arıyorlardı....
Neyse ben kaçar Süleyman, en dogrucu burç Koç bu arada:d
@Anna Karenina bu listeyi yapan astrologların hepsi İkizler burcu olabilir mi? Ayrıca günlerce eve kapandıktan sonra ortaya çıkan bu liste ise bence bir daha hiç dışarı çıkmayıp hep evde otursunlar, toplum için daha faydalı olacaktır.
Başlık değişse uygun olabilir: EN SEVİLEN BURÇLAR
Burç uyumuna göre evlilik kararı alanlar var hatta ilişki haritası varmış ve ona baktırıp karar veriyorlar. Bizde çok anlam yükleniyor.burçlardan çok anlamam ve istisnalar kaideyi bozmaz ama olayın türkiye için psikolojik tarafına bakacak olursak kışın yapılan çocukla yazın yapılan çocuk aynı olmaz.
yani bundan 30 sene önce muhtemelen sobalı evdesin, aylardan kış, hava soğuk, akşam 10-11 gibi oturma odasındaki soba sönmüş, ebeveynler yatak odasına geçmişler, üşümememek için dip dibeler, ateşle barut olmuşlar ve o sen olmuşsun. çok da planlı değilsin. yengeçsin, aslansın, başaksın, terazisin, akrepsin. biraz o şartlarda büyümüşsün; sorguluyorsun, mantık arıyorsun, şartlara uyum sağlamak zorunda hissediyorsun, titizsin. öyle büyütülmüşsün.
ama mesela yaz çocuğusun; o sıcakların altında muhtemelen isteyerek yapılmışsın. yaysın, koçsun, boğasın, ikizlersin, kovasın. yenilikçisin, özgürlüğüne düşkünsün, mantıkla değil sezgilerle hareket ediyorsun, fevrisin. çünkü öyle büyütülmüşsün.
çocuğun nasıl biri olacağının genellikle büyüdüğü ortamla ilişikilendirildiğini düşününce, burçların mantık zeminine oturması için böyle yorumlanması gerek bence dkfgkBurç uyumuna göre evlilik kararı alanlar var hatta ilişki haritası varmış ve ona baktırıp karar veriyorlar. Bizde çok anlam yükleniyor.
idyllic hnm onu kendin gibi düşünme.. o akrebin en kötü özelliklerini daha ön planda yaşayan kişiler için geçerli… siz iyi özelliklerini daha çok yansıtıyorsunuz…..bir de akrep en başta..
anna hanimcigimmmm 🤔