Sevilmeyen burçlar sıralaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1. Akrep
2. Koç
3. Yengeç
4. Oğlak
5. Başak
6. Boğa
7. Balık
8. Terazi
9. Kova
10. Aslan
11. Yay🫶
12. İkizler💐

Bu liste 8 astrologun bir arada günlerce evden çıkmadan kafa patlatarak hazırladığı liste… ben de aynı etkiyi alabilmek için 8 kişi bir araya geldim ve şaşırtıcı bir şekilde aynı liste çıktı.. bağırmadan önce sizde 8 kişiyle bir araya gelip durumu değerlendirin… teşekkür ederim…

Son düzenleme:
En doğru burçlar listemi daha görmediniz…
anna hanım koç burcu olarak ikinci sırayı gelecek konuda kabul etmiyoruzz. biz doğruyu söylemekle kalmayız, gerekirse doğruyu alıp masaya da vururuz... 836738373 kişiyle analiz yapabilirsiniz....

anna hanım koç burcu olarak ikinci sırayı gelecek konuda kabul etmiyoruzz. biz doğruyu söylemekle kalmayız, gerekirse doğruyu alıp masaya da vururuz... 836738373 kişiyle analiz yapabilirsiniz....
O konuda koç burcunu birinci sıraya koyucam çünkü, daha emin konuşmak için 2020-2027 arası geçen konuşmaları kim inceler… ince eleyip sık dokuyan bir burç doğrudur……

anna ne istiyosun yengeçten, akrepten, koçtan 😛

Nef hanım beğenmediniz mi liste mi?
hak etmiyor mu bu burçlar ilk üçte olmayı sjk

O konuda koç burcunu birinci sıraya koyucam çünkü, daha emin konuşmak için 2020-2027 arası geçen konuşmaları kim inceler… ince eleyip sık dokuyan bir burç doğrudur……

Nef hanım beğenmediniz mi liste mi?
hak etmiyor mu bu burçlar ilk üçte olmayı sjk
birinci sıraya almanız yetmez, yanına delil toplayınca haklı çıkanlar diye özel madde açmanız lazım. 😂

jfjdjd kimse bağırmadan yayların ne kadar özel ve güzel bir burç olduğundan bahsetmeme izin verin… tam sekiz kişi bir araya geldik ve buna karar verdik… ikizlerin ve yayın astrologlar tarafından itilip kakılmasından bıktık… yeter artık söz jüpiter ve merkürün çocuklarının…
Yosun kesin bağırır, rk isyan edebilir, akrepler tuzak kurar… yengeçlerin mendili nerede…
Sekiz kişi bir araya gelince fikriniz değişecek… metin olun… şey demeyin sakın “buranın bana, bize göre bir yer olmadığınıurırudjdhd haha

jfjdjd kimse bağırmadan yayların ne kadar özel ve güzel bir burç olduğundan bahsetmeme izin verin… tam sekiz kişi bir araya geldik ve buna karar verdik… ikizlerin ve yayın astrologlar tarafından itilip kakılmasından bıktık… yeter artık söz jüpiter ve merkürün çocuklarının…
Yosun kesin bağırır, rk isyan edebilir, akrepler tuzak kurar… yengeçlerin mendili nerede…
Sekiz kişi bir araya gelince fikriniz değişecek… metin olun… şey demeyin sakın “buranın bana, bize göre bir yer olmadığınıurırudjdhd haha
Son cümleye kadar herşey normaldi 😂
Bizlik bişey var mı eksik olmuş ama :d

Yıllarca ikizler için yaylar için neler denilmedi ki.. hele ikizler için… birgün sesim çıkmadı seninde çıkmadı sksj kasa içindeki taze meyveler hep bunların oldu.. bize gelince çürükleri verdiler… yıllarca burcumunuz hak ettiği değeri vermelerini istedik… onlar vermezse ben alırım…espri kaldırıyoruz diye ağır gelmiyor anlamına geldi. İkizler olduğum için özürde beklediler ben biliyorum… o mendili ben alabilir miyim sksj

Geri