Sevgiliye peluş oyuncak hediye etmek..

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

evet derse bu peluş oyuncak onun olur.

Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisirsen bunun sonucuna katlanacaksin. Devamında üç günlük adamlara eğer 12 yıllık dostlarını degisiyorsan ve bunu dostlarının kardeşlerinin gözlerinin içine bakarak yapıyorsan üstelik bunu bir marifet olarak gülerek ve dalga geçerek birşey mis gibi sağda solda anlatıp kendini mağdur gosteriyorsan bazı şeylere katlanacaksin.Bununla beraber bazı kişilerin arkasından konuşup kotululeyip sonrasında aynı ortamda canım cicimli balimli konuşup insanları aptal yerne koyup sonra karşı taraftan adalet beklemek ne demek ?
Soyletmeyin kötüyü actirmayin kutuyu :)
ben ankara'yı hiç sevmem, en iyisi sen bizim köye gel açalım kutuyu.
bahçede yayıla yayıla içeriz bir yandan da anlatırsın slslsji

İlk hediyem ayıydı çok manalı değilmi..

çook severim , dolu zaten evde, alsın çok sevinirim .p
yumuş yumuş

yani okadar sey varken boyle bisi secmesi. tamam, tatli ve hos ama napayim bunu.. herneyse sevdigim kisiden geldigi icin saklarim :p

Ender bey kimden bahsediyor cok iddali yazmış. valaaag üzücü dost bildiklerimiz bazen bole şeler yalabiliolar salla gitsin bro be takma @Ender

Lise zamanı sınıfın popüler bir kızı vardı. Sınıfta üç ya da dört erkek ondan hoşlanıyordu. Bir tanesi benim tabi.
Neyse, teneffüste sıra arkadaşıyla sohbet ederken "yarın doğum günüm" tarzında bir şey dedi.
Bunu sinsice duyduktan sonra çıkışta hemen bir hediye almaya gittim.
Görevlinin gazlaması, benim şapşik kalbimle birleşince 45cm boyunda bir pembe panter almıştım.
Ertesi gün hediyeyi sıramın altında tutup en uygun anı sinsice kollamaya başladım.
Teneffüslerden birinde baktım sınıftaki çocuklardan biri hediyesini verdi ve doğum gününü kutladı.
O verince iki numara da "aa ben de almıştım" dedi ve hediyesi verdi.
İki hediye verilince kız "e iyi de benim doğum günüm değil ki" dedi.
Bir numara "ama sen dün arkadaşına yarın doğum günüm demiştin" dedi.
Kız bunu duyunca bastı kahkahayı...
"ya arkadaşlar ben ona şaka yapmıştım yaa" dedikten sonra ben hediyemi iyice sıranın altına gizleyip rezil olmaktan kurtulmaya çalışayım dedim.
Tabi o esnada üç numara "hayda, ben de almıştım ufak bir şey" diye geldi hediyesi verdi.
Ben tam kurtuldum diyecektim ki yakın arkadaşlarım kıza yüksek sesle "aaa Arif'te almıştı, yoksa hala hediyesini vermedi mi?" diye beni de açık etmişti pislikler.
Kız bana gelip "ya Arif sen de mi?" demişti.
Ben tabi yerin dibine gire gire pembe panteri çıkartıp verdim.

Bana en çok senin hediyen hoşuma gitti demişti!

Ajzmsj aklıma geldi şimdi fil almıştım xd ay bi gülme geldi

Rengi ve tipi güzel olursa ve kucağında sağında solunda kalp olmazsa bence okey. Peluş ayı, kaplan, aslan, balina, köpek, kedi, kuzu severim bence neden olmasın ahshdhsh

Ben almıştım yayınlarında kenarda otursun diye bi belalı civciv ama ex oldu beee

Hiç hazzetmiyorum. Aksi bu yıl da doğum günümde iş yerime iki tane peluş oyuncak geldi. :)

fazla peluşu olan bana verebilir, hiç peluşum olmadı.

bkz. hediye
bkz. satılık değil.

HTB1FeHURVXXXXa4XFXXq6xXFXXXe.jpg

HTB1iDR5SpXXXXb.XpXXq6xXFXXXZ.jpg

bana bundan alsalar çok sevinirim:D

Geri