Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her olayla ilgili bir anısı var kendisinin.Arif V.hikayeleri.
çok güzel ya, gözlerim dolu dolu oluyor böyle anlarda
bu da bizim eksikliğimiz olsun.Her olayla ilgili bir anısı var kendisinin.
Şu hayatı onun gibi dolu dolu yaşayamamışız ya.
Kimileri yaşıyor kimileri izliyor kardeşim. Hayat herkese adil değil işte (:bu da bizim eksikliğimiz olsun.
gerçi Arif varken biz hep eksiğiz ama olsun
onun yaşadığı hayatı yadamak için bir kaç kere nezarete düşmeye razıyım.Kimileri yaşıyor kimileri izliyor kardeşim. Hayat herkese adil değil işte (:
Biraz tavsiye verse keşke, o seviyeye nasıl ulaşabiliriz, neler yapmalı, nelere dikkat etmeli filan (:onun yaşadığı hayatı yadamak için bir kaç kere nezarete düşmeye razıyım.
Cok özel bir karakter kendisi.Biraz tavsiye verse keşke, o seviyeye nasıl ulaşabiliriz, neler yapmalı, nelere dikkat etmeli filan (:
Sömürülmeye müsait mı aceba (:Cok özel bir karakter kendisi.
Bilgi birikim ve hayat hikayelerinden faydalanmak onu bir pinari gibi sömürmek istiyorum
Süreyya gibi davraniriz o zaman sömürturSömürülmeye müsait mı aceba (:
Zaten bundan sonra burada bir anımı filan anlatmadan önce Arif'i düşünüp öyle anlatacağım (:![]()
bak kim var burada
arifin bununla ilgili de hikayesi varsa ben düşer bayılırım zaten.Bu kadar muhabbetin üstüne Arif şimdi gelip; benim sizin gibi iki arkadaşım vardı ve böyle muhabbet ederlerken diye başlıyormuş lafa düşer bayılırım (:
Gabi ve beni yanıltmanı bekliyoruz Arifarifin bununla ilgili de hikayesi varsa ben düşer bayılırım zaten.
ermiş derim bu adam icin
yine bir gün kasta tatildeyiz. karşıdan üç kız geliyor ama nasıl güzeller.Gabi ve beni yanıltmanı bekliyoruz Arif![]()
ya ben de adın geçiyor deyince bir şey oldu sandım.@ArifÇ. Kankaa gelll bilgi ve deneyimlerini paylaş.
beni niye etiketlemiyirsun ? küstün mu banaya ben de adın geçiyor deyince bir şey oldu sandım.
Gabiahcımmış ya