Sevgiliye peluş oyuncak hediye etmek..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Devasa peluş ayı hediye edenler var, yapmayın.

Ben çiçek de kabul etmiyorum mümkünse has dürümden kebap :D
Ortak zevkler önemli

Lise- üni ilk sınıfsa normal bence ama sonrası için bilemedim :p Benlik değil en azından :)

Flörtözüme lahmacun ısmarlarım, peluş almam, önce midemiz doymalı, insan lahmacun yiyebildiği biriyle görüşmeli, şöyle bol zamırsaklı...

sevgiliyle-lahmacun-yemek_1572594.jpg

Sevgili olmaya ne gerek var. Ben çok severim ayıları.

@yoSun ile çok takıldığını belli etme.
Yakında alacaklı listesi tutmaya başlarsın sen de .dd
Benim iddaadan kazandığım forma var 2 tane burdan arkadaşlardan ses seda yok amaaa;:D sözünde durmalı bir insan kaybettiysen alacaksın şahsen şampiyon olmasaydık haftasında yollardım hediyelerini iştee neyse ...

Benim iddaadan kazandığım forma var 2 tane burdan arkadaşlardan ses seda yok amaaa;:D sözünde durmalı bir insan kaybettiysen alacaksın şahsen şampiyon olmasaydık haftasında yollardım hediyelerini iştee neyse ...

İsim ver isim.
Hediye demişken @Türk e Elazığ atkısı bulamadık :(
Lösev'den bir şey hediye edecektim banlandı gitti adam.
Bu etiketi görürse gelir Suriyeli gibi .dd

İsim ver isim.
Hediye demişken @Türk e Elazığ atkısı bulamadık :(
Lösev'den bir şey hediye edecektim banlandı gitti adam.
Bu etiketi görürse gelir Suriyeli gibi .dd
ay dünya alem biliyor iddaya girdiklerimi:D
Ender ve İmam bey:D
Ender bey genelde sözünde duran biridir ama ilk kez beni yanılttı:=)
imam beyde gelmiyorlar :D:D unuttu dicemde söz bu namustur unutulmamalı:D

ay dünya alem biliyor iddaya girdiklerimi:D
Ender ve İmam bey:D
Ender bey genelde sözünde duran biridir ama ilk kez beni yanılttı:=)
imam beyde gelmiyorlar :D:D unuttu dicemde söz bu namustur unutulmamalı:D

Ben Mars'ta yaşıyorum nereden bileyim kimle girdiğini .d
@Ender çok ayıp etmişsin, Ankara'ya gelirsem bunu yüz yüze görüşelim boş ver @yoSun u ahah

pahalı hediye istenilir sende gidersin 36 ay taksit yaptırıp hediye alırsın:-) ayrılınca bile hala çatır çatır ödemeye devam edersin onuniçin peluş meluş geç o işi)

Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisirsen bunun sonucuna katlanacaksin. Devamında üç günlük adamlara eğer 12 yıllık dostlarını degisiyorsan ve bunu dostlarının kardeşlerinin gözlerinin içine bakarak yapıyorsan üstelik bunu bir marifet olarak gülerek ve dalga geçerek birşey mis gibi sağda solda anlatıp kendini mağdur gosteriyorsan bazı şeylere katlanacaksin.Bununla beraber bazı kişilerin arkasından konuşup kotululeyip sonrasında aynı ortamda canım cicimli balimli konuşup insanları aptal yerne koyup sonra karşı taraftan adalet beklemek ne demek ?
Soyletmeyin kötüyü actirmayin kutuyu :)
Ben Mars'ta yaşıyorum nereden bileyim kimle girdiğini .d
@Ender çok ayıp etmişsin, Ankara'ya gelirsem bunu yüz yüze görüşelim boş ver @yoSun u ahah

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisirsen bunun sonucuna katlanacaksin. Devamında üç günlük adamlara eğer 12 yıllık dostlarını degisiyorsan ve bunu dostlarının kardeşlerinin gözlerinin içine bakarak yapıyorsan üstelik bunu bir marifet olarak gülerek ve dalga geçerek birşey mis gibi sağda solda anlatıp kendini mağdur gosteriyorsan bazı şeylere katlanacaksin.Bununla beraber bazı kişilerin arkasından konuşup kotululeyip sonrasında aynı ortamda canım cicimli balimli konuşup insanları aptal yerne koyup sonra karşı taraftan adalet beklemek ne demek ?
Soyletmeyin kötüyü actirmayin kutuyu :)

Açalım kutuyu, Ankara'ya gelirsem :)

Geri