Stockholm Sendromu
Elmas Üye
hiçbir ayı yerini tutamaz yiğidim.............
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiçbir ayı yerini tutamaz yiğidim.............
Sevgili olmaya ne gerek var. Ben çok severim ayıları.
Benim iddaadan kazandığım forma var 2 tane burdan arkadaşlardan ses seda yok amaaa;@yoSun ile çok takıldığını belli etme.
Yakında alacaklı listesi tutmaya başlarsın sen de .dd
benim evde bir oda dolası peluş var annem şey dedi satışa çıkarsak baya karlıyız aslındaSevgili olmaya ne gerek var. Ben çok severim ayıları.
Benim iddaadan kazandığım forma var 2 tane burdan arkadaşlardan ses seda yok amaaa;sözünde durmalı bir insan kaybettiysen alacaksın şahsen şampiyon olmasaydık haftasında yollardım hediyelerini iştee neyse ...
ay dünya alem biliyor iddaya girdiklerimiİsim ver isim.
Hediye demişken @Türk e Elazığ atkısı bulamadık
Lösev'den bir şey hediye edecektim banlandı gitti adam.
Bu etiketi görürse gelir Suriyeli gibi .dd
ay dünya alem biliyor iddaya girdiklerimi
Ender ve İmam bey
Ender bey genelde sözünde duran biridir ama ilk kez beni yanılttı:=)
imam beyde gelmiyorlarunuttu dicemde söz bu namustur unutulmamalı
![]()
Yola ciktiklarini yolda bulduklarina degisirsen bunun sonucuna katlanacaksin. Devamında üç günlük adamlara eğer 12 yıllık dostlarını degisiyorsan ve bunu dostlarının kardeşlerinin gözlerinin içine bakarak yapıyorsan üstelik bunu bir marifet olarak gülerek ve dalga geçerek birşey mis gibi sağda solda anlatıp kendini mağdur gosteriyorsan bazı şeylere katlanacaksin.Bununla beraber bazı kişilerin arkasından konuşup kotululeyip sonrasında aynı ortamda canım cicimli balimli konuşup insanları aptal yerne koyup sonra karşı taraftan adalet beklemek ne demek ?
Soyletmeyin kötüyü actirmayin kutuyu![]()