Sevgiliye mini etek giydirmeme taktikleri

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Giymemesi daha iyi olur ama tabii nediyebilirsin ki eşin olsa her türlü giyemez de sevgilin sonuçta nediceksin anası babası karışmıyo sen mi karışacaksın. T:

O benim sevgilim değildir bir kontrol edin bir yerde yanlışlık var :D

Sevgilim her yolu deniyor ama ckkkss :asd:
bak hava soğuk, yakismamis falan vs :asd::trip:

5 senedir aynı şeyler pes etmeli artik bence :T:

Allah bilir bu sebeplerden ayrılan bile vardır ki hiç anlam veremem.
Böyle şeyler için taktik düşünmek bile işsizlik bence. Nedenini makul şekilde izah etmenin kafi olması gerekir.

Erkekler kadinlarin inadini bilmez mi? Gururunu bilmez mi sanki? Ayni zamanda nekadar cabuk kirildiklarini.

Eger hosunuza gitmiyorsa, cok hassas bir sekilde, hatta gururunu incitmeyecek bir sekilde dile getirmelisiniz. Bunu beceremezseniz, giyinmeye devam eder ve sizide takmaz, kendi isine bakar.

Bir kadinin sizin sozunuzu dinlemesini, uygulamasini istiyorsaniz, once kendiniz adam gibi adam olmaniz gerekiyor, gerisi kolay.

Benimle oturup doğru düzgün konuşması lazım, yoksa kıskanıyorum derse inadına giyerim (ama onun yanında :p).

Burhan Altıntop ve iskoç eteği geldi aklıma anzxjmans

Ben istersem giyerim. Sevgilim bana karışamaz hıh. :trip:Karışıyorsa sevgilim değildir zaten:hih:

yine bayanların kıyafetine yönelik anlamsız konular ve bitmeyen saygısızlıklar sillesi. he anam bir müslüman sizsiniz ve kadınlar dünyaya erkeklerin malı olmak için geldi. allah tüm mini etek giyen ve sevgilisi olan kadınları ıslah etsin! dinimiz, amin.

Geri