Sevgiliye mini etek giydirmeme taktikleri

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
Sevgiliye mini etek giydirmeme taktikleri

- çok güzelde altına başka ne giyceksin ?

- gideceğimiz yere uygun değil o çıkart sen onu

- başka zaman giyersin değiş gel çabuk

- hale bak bu ne şimdi çabuk değiş üstünü

tabi bunları yapınca aşırı trip yüklü cevaplar almak kaçınılmazdır :p

Çıkart yoksa bende şort giyerim.

Derim zaten çıkartmak zorunda kalır yanında kıllı bacaklı şort giymiş bi herif istemezse tabi :D

"hayatım benim gözlerimin değdiği yerlerini başkalarının gözlerinden sakınmayacaksan eğer beni sevdiğini söyleme çünkü yalan söyleyerek kendini kandırmanı istemem"

"bacaklarını gördüklerinde insanların beyinleri çalışmayı bırakır tatlım ve sen beyinsiz insanlarla muhattap olmuş olursun kendini bu kadar düşürmene gerek yok"

"kendini seksi hissederek gururunun okşanmasını tercih ediyorsan bana gerek yok demek ki beni senin kalbine dokunarak gururunu okşatmayı sevdiğini sanıyordum"

"insenlar sürekli gözlerinin önünde olan şeylere değer vermezler bitanem"

"böyle kendini iyi hissediyorsan sorun yok ben sen böyleyken kendimi iyi hissetmiyorum ama sen bunu umursamıyorsan demek ki aramızda birşeyler eksik"

Adamın kafasını bozma çıkar şunu :)

Aşkım giyinmesen çok mutlu olurum ama sen bilirsin :)

Bunu derse şirin bir şekilde giyinmem :D

'Hava soğuk aşkım, üşürsün sevgilim'

Taktik kullanan varmi gercekten..
Direkt kiskaniyorum giymeyeceksin derler

Sanki çok güzel bacakların varya bir de bunu giyiyorsun demek yeterli.

Kısıtlanılan her şey insanda ısrarla yapma isteği uyandırır.

- din bunu emretmiyor nekadar günah biliomusun aslında kapanman lazımken sen daha çok açılıyorsun yarabbim sen aklıma mukayet ol çıldiriciiiiğim

gittiğin mekan ve semte bağlı açıkcası bağcılarda minietek giymiş halde sevgilimle gezemem zaten kendiside rahatsız olur giymez he başka bir yer olur efendi bir mekandır giysin sorun olmaz bence

Çünkü ben erkeklerden hoşlanıyorum.

Yahu muslumansan ve musluman gibi yasamak istiyosan elbette mini etek giymiyeceksin..
Ya bunun icin sana yobaz diyenler olacak veya cook ilkel tavirlar diyenler olacak ama onlari gormezden gel..
onlarki ciktigi deligi begenmeyen insanlar...
derdim..
etiket&alinti yok saygilarimla :D

duruma sevgili değil de eş olarak bakarsam , insanların değil Allah'ın ne dediğine bakmalıyım da ben zaten mini giymiyorum ki hiç bana uygun konu değil sıradakine geçelim
sonuçta sevgilisi olan kız da günahkar olur mini etek giyen kız da
Allah yardımcımız olsun kolay değil nefs'e sahip çıkmak

Giymek çok elzem olmamalı ve kadın sevdiği adamı bu taktikleri düşünmek zorunda bırakmamalı

O mini etekle çıkmayı düşünmüyorsun sanırsam. Yok düşünüyorsan bil bende ayrılmayı düşünmeye başlıcam.

Taktik gereksiz, giyme denilir ve konu kapanir.
Uyari alacak kadar ozensiz ve davetkar parcalar tercih edilmisse, bunu acikca soylemesi daha mantikli.. Ayrica verilen degerin gostergesidir.

Geri