Sevgiliye mini etek giydirmeme taktikleri

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
Benim için giyinsin hem içinde kalmamış olur :)

..ve Yaradan konuşur: '' Cayır cayır yanacak o bacakların cehennemde. ''

Bu ülkede Yaradan çok..

Sevgili olmuşsak saten bunları baştan konuşmuşuz demektir. Ben rahatsız olurum abi bir zahmet giymesin öyle şeyler.

aşkım maskeli balo var arkadaşlar arasında
ve bu maskelerden arınıp senin orada bir fark yaratman gerek.

Giysin ya ne olacak :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taktiklere ne gerek var guzelce dile getirir sevgili dinlemez yada onemsemezse kendisi de onemsizdir

Evde bana ozel giysin

Olm siz kendinizi ne bok sanıyorsunuz. Nasıl bir Anadolu çomarlığı bu. La az insan olmayı deneyin artık
Kadın bedeni üzerinde tasarruf sahibi değilsin. Bunu anla..giydirtmem demiş birileri. "bana giyinsin" demiş diğerleri. Abi o zaman al türbanlı bi bacı, koy eve dursun.

Şahsen giymesi taraftarı değilim

Çok keskin konuşmamak lazim karsisindaki insanin yüzüne degilde bacaklarina bakarak konusacagi muhtemel.
Tecrübeyle sabit.

Bi de sevgili yani eş falanda değil. Dış kapının dış mandali

Sabah sxinizi yapin gelin zorundami degisiklige ugramaya ¿

Ben giydirmeyip bu taktikleri denerim.niye kasiliyosunuz enteller?
Ulan birde sexi bir unlu fotografinin altina bal dokup yalican yazan mallar gelip burda sekilden sekile girmiyormu bitiyorum.

Bir erkegin sevgilisinin mini etek giymesini istememesini anlayabilirim.
Ama o zaman, gidip mini etek giyen biriyle birlikte olmayacaksin.
Dunya gorusu sana uygun biriyle birliktelik yapip, ona karismak zorunda da kalmayacaksin..Zaten sevgilin, kendisi mini etek giymek istemeyecek..

Bir kadin zaten nerede ne giyecegini kendisi bilir. Sen onu ezip gecmis oluyorsun, kiyafetine karisarak. Karsidakinin kararlarina saygi duymuyorsun, dogal olarak sevgiline saygi gostermedigini, senin ondan daha iyi bilecegini dusunuyorsun

ayyy onu mu kırcam şort giyerim ben de :)))

Taktiğe gerek yok; giyiyorsa sevgilim olamaz. O kadar.

Geri