Sevgilisi olunca iletişimi kesen insan modeli

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Sevgilim o kisinin bana karşı hareketlerini samimi bulmadığı icin dusuncesini dile getirir ben de bir tuhaflik sezersem onunla aram açılmaması icin mesafe koyarim fakat olur da bir ayrılık soz konusu oldugunda mesafe koydugum kisi bunu benim yuzume vurursa bende 'sevgilim varken tavirlarini begenmedigim icin mesafeli durdum' derim.Zaten sonrasinda cokta samimi olmam.

Bunca yoğunluğun içinde sadece sevgilime vakit ayırabildiğimden arkadaşlarıma arama mesafe girdi. Onlarda bunu adama bağlıyor ama alakası yok o sadece erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor, birde kızlarla. Gay olanlardan da ben sevgilimi kıskanıyorum hepsi bu.

bide sevgilisinden ayrilinca iletisime tekrar gecen modeli var bunlarin,kafalari duvara surtmelik.

sevgilim-var_973117.jpg

sevgilisinden ayrılınca tüm iletişim kaynaklarını hunharca kullananlarla aynı durumdaki kişidir

Hayatina ozel biri girince ona daha fazla vakit ayirmasi normal ama iletisimi tamamen kesmesi sonrasi icin kendisine sorun yaratacak kisidir

Sevgilisinden korkup arkadaşlığı bitirenden bir level altda.
Sonra ben kezban sevmim.
Oldu oldu gözlerim doldu.

sevgilim olmadan kestim
olunca ne yapacağım
bilmiyorum

Ayrılıncada tırım tırım yanaşır böyle tipler

Bi de ne zaman ayrilsalar, hemen bir mesaj gelir :D
Anlamamazliktan geliyorum, safa yatiyorum ben :p

Kesmemişse bir problem vardır.

Arkadaşları ile görüşmesine engel olan sevgili ya da eşler çıkabiliyor bazen ancak elbette olmamalı çünkü insan hayatının merkezine tek bir insanı alırsa er ya da geç ya bunalacak ya da karşı tarafı bunaltacaktır. Dostluk-arkadaşlık ile sevgili-eş dengesini doğru kurmak gerekiyor.

Kesinlikle ben.
Kız arkadaşım olunca dış dünya ile bağlantıyı keserim.

@ArifÇ., Aynı seye benziyor hakan altun... Tüm takip ettiklerini çıkarıp sevdiği kadını takip etmişti sadece. Ayrıldıktan sonra milleti kuzu kuzu geri eklemişti....

Geri