Sevgilisi olunca iletişimi kesen insan modeli

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Var oyleleri şükür. Hani bir deyim vardır. Görmemişin bir oğlu olmuş onuda çekip koparmış .
Bir lokantanın restorantın sloganını paylaşmak istiyorum .
İngiltere'den çıkar 7 tane denizi gecer bize tavuk yemeye gelir
Cidden sloganını çok güzel ve atarlı bir slogan .

Yurumedigi kadın kız kalmadı sonra bir sevgili yapar çıkar meydana sablabanklik yapar.

Iletisimi kesmek değil de öncelikleri değişmiş olabilir yani nesini yadirgiyorsunuz ki

Sevgili potansiyeli olanlarla kessin ayrılınca tekrar konuşulur sorun değil de sevgili falan ne uzak kelimeler artık baygınlık geçirme sebebi. En iyisi ya evlisin ya yalnız.

söylenmese de o soğukluk bariz hissedilir sevilenler rafa kalkar yüzeysel olarak görüşülür

dünya tek biri için döner
hesap döner sap döner ama

Yani sevgilisi olanla da belli bi samimiyette konuşun zaten bi zahmet.. karşı cinsle tabi.. yada hiç konuşmayın

Daha sevgili olmadan hoşlandığı çocuk bana yazıyor diye yabancı olan insan modelini napıcaz

Adamın başka işleri var. Neden size yaranmak için işinden geri kalsın? Siz de bulun bir sevgili, dös dös bakmayın etrafa.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
krodur net.
agzi. bile kokuodur tam libido killerdir bunlar diye yazan olmamis iyiki

sevgili yaptım mı ash afk olur kimse kusura bakmasın... sevgilim de sevgilim gerisi yalan.......

Keşke sevgilim olsada kimsenin yüzüne bakmasam ya valla billa bıktım insanlardan ya.

Kaypaktır.
terk edilince sizi bulur.
bence iletişim yollarını tıkayın.

Ne kadar tanıdık bir konu, manito bulunca hiç sesini çıkarmadan engel atanlar bile var ahaha.
Herkes kendi seçimlerinden sorumlu, o yüzden sorun da değil, ama yeterince komik..

Kendinizden başka kimseyi hayatınızın merkezine koymamanız gerektiğini size acı yoldan öğretecek eylemdir. İnsanlar sizin duygu masturbasyonu yapabileceğiniz yaratıklar değiller malum. “Kanka ya biliyon durumları, haydi gel bi şeyler içelim.” dediğinizde “Uğruna bizi harcadığın kadına/adama git” cevabı alırsanız canınız biraz daha acıyabilir. Sosyal çevrenize saygı duymayacak, size olan güveni lafta kalacak insanlarla birliktelik kurmanın yorucu özelliği de cabası. Bu aşk, sevgi, kıskançlık değil buram buram özgüven eksiliğidir. Çok şükür hiç böyle bir taleple bana gelinmedi ya da böyle bir aksiyon almadım ancak bazı şeylerin farkında olmak için illa yaşamak gerekmiyor. Azıcık mantıklı düşünebilen biriyseniz bunların boş gebeş şeyler olduğunu bilirsiniz zaten. Kürkçü dükkanı kapıya zincir vurduğunda “Kimi sevsek gidiyor.” diye ağlarsınız sonra. Ben demiyorum, konu komşu diyor.

Mesela beeen.
Son günlerde forumlara bile bakamıyorum, işten vakit bulduğum her anı O'nunla geçiresim var naaapim?

Geri