Sevgilisi olunca iletişimi kesen insan modeli

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Sevgilisi olunca sosyal iletişim ağlarını, whatsapp'ı kapatıp atılan mesajlara cevap vermeyen insan modeli. Hangi etkenler altında bu durumu yaşadıklarını anlamamakla birlikte, kendini bir insanın eksene odaklamanın üzücü olduğunu belirtmek isterim.

P.S : Daha önce benzer bir konu açılmış ve "Geri dönüşü kutusun'a" atılmış, tekrardan çöpe atılacaksa şimdiden verdiğim zahmet için kusura bakmayın efenim.

Ayrıldıktan sonra mesaj atmaya başlayan insan.

Sosyal ilişkilerinde mesafe ve samimiyeti ayarlamayan insan.

Ellemeyin garibanlara zaman geçirsinler.

Aksine kapatılmamasını düşünürüm. Sadece sevgiliyi merkez yapmak, konuşacak şeylerin kısıtlanması, can sıkılması demektir.
Paylaşım yapılabilecek şeyleri engellememek gerek.

Arkhe boşver takma kafana sevgilisini döv

Ayrılınca da geri dönmeye tekrar iletişim kurmaya çalışan insan tipi ve geri döndüğünde çok kötü bozduğum insan tipi

Tüm dünyayla iletişimi kesmek ama tabi kaçınılmaz sob gelince ne yapacağını bilememek

İletişimi kestiği kişi dostuysa ultra ergendir.
Diğer türlü fazla muhabbeti olmadığı insanlara sınırlama getirmesi çok yadırganacak bir şey değil.

Neden böyle yaparlar anlamam peki sevgili yok olunca kestigi alaka onu üzmez mi ¿
Üzer.

Forumdaki yılışıklara yarıyor, ortamdan çekilmeleri güzel

Çok izlenimim oldu bu forumda sırasıyla paylaşıyorum.

Sevgili olurlar, sonra tartışırlar imza sözlerini değiştirirler, ayrılırlar genelde 2 ay forumdan uzaklaşırlar sonra yine devam . :)

Bunu saygıdan yaparım ama ciddiye aldığım biriyse ve devamını görebildiğim biriyse.
Yoksa ''merkez'' olarak birini görmek her zaman bitişinde kendine zarar =)

Uyuz olurum, demek seninle arkadaşlığımız da başka türlü bir bakış açın varmış ki sevgilin olunca rahatsız oldun ..
Nahoştur acayip derece de

ben eteklerimin boyu ile başladım arama mesafe koymaya sözlüm yüzünden :D

Geri