Sevgilisi olmayan kadın agresifliği

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sevgilisi olanlar daha gergin xd
günümüz ilişkilerinde kişiler birbirlerini germekten başka bir şey yapmıyorlar.s
yok onla neden konuştun, yok o kim, bu neden ekli vsvsvs

Kocasıyla arası iyi olmayan kadınlarda genelde agrasif oluyor

yumoş kadın iyidir.

agresif öfkeli kıskanç vs ne bunlar ya

Genelde kıskançlık yüzünden agresif olurlar.
Evlenen, manitosu olan pamuk gibi oluyor.. görüyoruz ahah.

Şu an çok relaxım … bilin bakim neden ? Kjkj

Doğru insan değilse varken de agresifsin…

Sevgilisi olmayan kadın tanıyamıyoruz ki anasını satiyim. Herkesin sapı var.

Sevgilisi olmayan kadın tanıyamıyoruz ki anasını satiyim. Herkesin sapı var.
Kardeşim bu tür konuları analiz edip, forumun fotokopisini çekmek için onca konu açtık.. sen diğer konuları da takip et, herkes ile ilgili bilgi akışı mevcut forumda. Veriler tamam, gerisi sana kalmış.
Evde kalması muhtemelen üyeleri göz gezdir.. forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi konusuna bak.. forumda daha önce flört oldu mu konusuna bakma.. 28 flörtü olan kişiler bile yok yazmış ahah.

Kardeşim bu tür konuları analiz edip, forumun fotokopisini çekmek için onca konu açtık.. sen diğer konuları da takip et, herkes ile ilgili bilgi akışı mevcut forumda. Veriler tamam, gerisi sana kalmış.
Evde kalması muhtemelen üyeleri göz gezdir.. forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi konusuna bak.. forumda daha önce flört oldu mu konusuna bakma.. 28 flörtü olan kişiler bile yok yazmış ahah.
Benim kral abim bir kıyak geçsen de bana uygun adayları DM'den yollasan? Hadi be abim aslan abim benim :D

Benim kral abim bir kıyak geçsen de bana uygun adayları DM'den yollasan? Hadi be abim aslan abim benim :D
Benimle fazla muhabbet etmezsen uygun adayları bulursun, malum pek sevilmem..
Flörtün sana ilk şunu diyecek.. run ile konuşma.. tamam de kardeşim, senin mutluluğun benim için önemli.

Geri