Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hatırlamıyorum, forum atmosferine uygun açarım genelde konuları.@Run bu konuyu o donem kimin icin açmıştın hatırlıyormusun
Offff yine haklıyımsevgilisi olanlar daha gergin xd
günümüz ilişkilerinde kişiler birbirlerini germekten başka bir şey yapmıyorlar.s
yok onla neden konuştun, yok o kim, bu neden ekli vsvsvs
Sevgili yapinca iyi davranacagimi mi saniyorsun…Angie.
Çok agresif davranıyorsun bana.
Bide beni neden engelledin?
Kardeşim bu tür konuları analiz edip, forumun fotokopisini çekmek için onca konu açtık.. sen diğer konuları da takip et, herkes ile ilgili bilgi akışı mevcut forumda. Veriler tamam, gerisi sana kalmış.Sevgilisi olmayan kadın tanıyamıyoruz ki anasını satiyim. Herkesin sapı var.
Benim kral abim bir kıyak geçsen de bana uygun adayları DM'den yollasan? Hadi be abim aslan abim benimKardeşim bu tür konuları analiz edip, forumun fotokopisini çekmek için onca konu açtık.. sen diğer konuları da takip et, herkes ile ilgili bilgi akışı mevcut forumda. Veriler tamam, gerisi sana kalmış.
Evde kalması muhtemelen üyeleri göz gezdir.. forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi konusuna bak.. forumda daha önce flört oldu mu konusuna bakma.. 28 flörtü olan kişiler bile yok yazmış ahah.
Benimle fazla muhabbet etmezsen uygun adayları bulursun, malum pek sevilmem..Benim kral abim bir kıyak geçsen de bana uygun adayları DM'den yollasan? Hadi be abim aslan abim benim![]()
AHAHAHAHHAHHHHAHA zamanında reeldeki sevgiliden bile bu cümleyi duymuş olmam...........Flörtün sana ilk şunu diyecek.. run ile konuşma..