Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesela sevgilim yokken hoslanan olmaz.
Olunca da illa cikiyor biri ulan sanki ayarlilar aralarini bozayim kafasi sanki. Neyse uza Bahti. Sıkıntılı konular bunlar..
Çok efsane yorumlar var ya, okuyup okuyup güldüm. Hele kamil ve climax hocam müthiş.
Forum var ya ilişki uzmanı kaynıyor, bu kadar güzel fikir beyan edilen başka bir ortam olamaz..
Benimde başıma gelmişti, kadın kadının düşmanı diyorum. Normalde benden önce çocuğa bakmayan kız benden sonra sırf çocuğu elde edip ayırmak için yakınlaşmıştı. Aptal ona döndüğü gibi postayı koydum sonra kızda ona koydu ağlayarak kürkçü dükkanına geri dönmeye çalıştı ama iş işten çoktan geçmişti..
Bu aralar bu işler çok gündeme gelmeye başladı.. saçma salak dizilerde de işleniyor bu konular, zaten konuyu açarken ki çıkış noktası bir diziydi.
Şimdi her yere yayıldı bu durum.. bunca insan var ve herkes birbirine benziyor, yapmayın böyle şeyler ahahah boşta olan adamlara şans verin kızlar
hadi bir boşluğunuza geldi meylettiniz kadına/adama. o duyguyu besleyecek hareketlere girişmeyin bari. hem kendinize yazık hem hiçbir şeyden haberi olmayan hemcinize. kafası karışık kadın ya da adamdan kimseye hayır gelmez, saçma sapan işlere girişmeyin. kendinizi de düşürmeyin. bir de yani ne demiş atalar "what goes around comes around"