Sevgilisi olan adamdan hoşlanmak.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevgilisi olan ya da evli olan birine ilgi duymak için, kişinin kendine güveni olmaması gerekiyor yoksa insan, birinin alternatifi olacağı bir ilişkiyi kendine yakıştır mı?

Yalnız yukarıda yazan @climax'ın söylediği de bilimsel bir detay ve içgüdüsel olarak kadınlar, başka bir kadın tarafından seçilmiş erkeği daha güven verici bulur. Burada bir çelişki var gibi görünse de yok aslında ve olay yine beyin yapısı-güçlü iradede kitleniyor.

@climax hocam, insanların tek eşliliğe uygun olup olmadığı konusunda ne düşünüyorsunuz sayın hocam. Bununla ilgili farklı görüşler var, ben tek eşliliğe uygun canlılar değil diyorum.

Bir çırpıda "insan tek eşli değil" diyemem @Run

Çünkü insan üç öğün beslenmeye veya kırmızı ışıkta beklemeye de uygun değil

Dini ahlaki hukuki kurallar koymusuz ve medeniyet böyle gelişmiş.

Bunları yok sayarsam insanın danadan farkı kalmaz.

Yani bilemiyorum. Ama genetik çeşitlilik için melezleme değerli.

Yani mümkün mertebe ırklar arası eş bulmak lazım (bkz: interracial)

Bir çırpıda "insan tek eşli değil" diyemem @Run

Çünkü insan üç öğün beslenmeye veya kırmızı ışıkta beklemeye de uygun değil

Dini ahlaki hukuki kurallar koymusuz ve medeniyet böyle gelişmiş.

Bunları yok sayarsam insanın danadan farkı kalmaz.

Yani bilemiyorum. Ama genetik çeşitlilik için melezleme değerli.

Yani mümkün mertebe ırklar arası eş bulmak lazım (bkz: interracial)
Açıklama için teşekkür ederim hocam. Toplumsal normlar büyük etken galiba. Fırsat buldukça yaz lütfen, seni okumaktan keyif alıyorum.

Kadınlar arasında hırs nedeni sanırım.
Bir başkasının elindeki değerli geliyor çünkü

Sevgili ne ki evli olanlarla bile tek gecelik beraber olmayı uçarak kabul edenler var sırf adam yakışıklı diye. Hadi bundan banane ama namuslu ayağı yapip bekar bir kadın bekar bir erkeğe kur yaptığı zaman laf atmaya yer arıyorlar da önce elden ele dolanan videolarını sildir.

Vidyoları görme ihtimalimiz var mı? Belki tanıdık filandır ayıplarım diye.​

Sevgili ne ki evli olanlarla bile tek gecelik beraber olmayı uçarak kabul edenler var sırf adam yakışıklı diye. Hadi bundan banane ama namuslu ayağı yapip bekar bir kadın bekar bir erkeğe kur yaptığı zaman laf atmaya yer arıyorlar da önce elden ele dolanan videolarını sildir.

Ellerim bomboş .d
Çok haklısın, sana katılıyorum. Tek sorun iki kızı bir arada götüremiyorum :(

Eğri hissiyatlarla işim yok. Allah versin..f

Olmayacak işlerle vakit harcarken bir ömür boşa geçiyor.
Üzülüp yıprandığınızla kalır ve karşınıza uygun biri çıktığında da yaşadığınız olumsuz süreç yüzünden adım atacak gücü bulamazsınız.

Geri