Sevgilisi olan adamdan hoşlanmak.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Neyse ki hiç sevgilisi olan adamdan hoşlanmadım.
Gerçi hiç herhangi bir adamdan da hoşlanmamıştım.

başıma geldi, aynı poyraz'ın durumu aynen öyle karşılık vermıstım bende :S

Mesela sevgilim yokken hoslanan olmaz.
Olunca da illa cikiyor biri ulan sanki ayarlilar aralarini bozayim kafasi sanki. Neyse uza Bahti. Sıkıntılı konular bunlar..

Aklı karıştıran zehirli düşünceler gibi davranmayın ya..

sevgılısı olan yaşlı kadınlar baska erkeklerın hayatlarını kurcalamayı sevıyor hoslanmayı bır kenara bırak .s

Çok efsane yorumlar var ya, okuyup okuyup güldüm. Hele kamil ve climax hocam müthiş.
Forum var ya ilişki uzmanı kaynıyor, bu kadar güzel fikir beyan edilen başka bir ortam olamaz..

Benimde başıma gelmişti, kadın kadının düşmanı diyorum. Normalde benden önce çocuğa bakmayan kız benden sonra sırf çocuğu elde edip ayırmak için yakınlaşmıştı. Aptal ona döndüğü gibi postayı koydum sonra kızda ona koydu ağlayarak kürkçü dükkanına geri dönmeye çalıştı ama iş işten çoktan geçmişti..

Bu aralar bu işler çok gündeme gelmeye başladı.. saçma salak dizilerde de işleniyor bu konular, zaten konuyu açarken ki çıkış noktası bir diziydi.
Şimdi her yere yayıldı bu durum.. bunca insan var ve herkes birbirine benziyor, yapmayın böyle şeyler ahahah boşta olan adamlara şans verin kızlar :)

hadi bir boşluğunuza geldi meylettiniz kadına/adama. o duyguyu besleyecek hareketlere girişmeyin bari. hem kendinize yazık hem hiçbir şeyden haberi olmayan hemcinize. kafası karışık kadın ya da adamdan kimseye hayır gelmez, saçma sapan işlere girişmeyin. kendinizi de düşürmeyin. bir de yani ne demiş atalar "what goes around comes around"

edit: hemcinsinize kdjdj

Son düzenleme:
Yapmayın böyle şeyler.. dünyada herkese yetecek kadar manito var.

Geri