Sevgilisi olan adamdan hoşlanmak.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sakin ol kamil abi....
Ne yapayım Ama huyum bu daha fazla haksızlığa gelemiyorum arkadaş Aynen dediğin gibi hep söylüyorum bir vukuat oluyor Bunu Çift kişi tarafından yapılıyor ama nedense Yani hep o erkek olan kişiye kalıyor Bunu bir türlü anlamadım ve anlayamayacağım da

hoşlanılabilir de, sevgilisi varken herhangi bir girişimde bulunmamak lazım.
sonuçta bir insandan birçok kişi etkilenebilir, önemli olan birini hayatına aldığında diğer seçenekleri görmemektir.
ha tabii dizilerdeki gibi entrikalar çevirenler yok mu? dolu.
sonları firdevs yöreoğlu'na benzeyesiceler.

Kamil abi geldim, okuyorum şimdi neler yazılmış. Sakin ol yazmışlar, şimdi o beylik tabancasını yavaşça yerine koy lütfen. Sakın ateş etme!

Duygularına hakim olamıyorsan sevgilisi olan adamdan uzak duracaksın....

Tenin esmer, ruhun sarışın :torpu:

Hoşlanmak sorun degil de, o duyguyu bastırmamak sorun bence.

Herkes daha önce hayatına aldığı veya hayatında ki kişiyi düşünsün, hemen hemen hiç birinin arasında fark olmadığını anlar. Ayrılık sebepleri bile hemen hemen aynıdır. Herkes birbirine benziyor olduğuna göre (küçük detaylar hariç) aynı insandan milyonlarca var.
- İstemsizce yazarken kadınların sürekli "beni anlamıyorsun" sözü aklıma geldi.
O zaman ne diyoruz "sen anla"
ZMaHn82YOlw

Psikolojik olarak insanlar arada engel olduğu zaman, kişiyi daha ulaşılmaz görmeye başlar ve gözünde büyütür yoksa kimsenin bile bile kendine böyle bir eziyet yapacağına ihtimal vermiyorum. Kontrolsüzlük hali mutlaka engellenmeli hatta o kişiden uzak durulmalıdır yoksa zaman kaybı ve acıdan başka getirisi olmaz.

Onu seçen biri var, o seçilebilir potansiyel taşıyor gibi saçma bir piskoloji de olabiliyor. Genel de insanların gölgesinde kalmış kişilerin uğraşıdır.

Barış'dan çok kişi hoşlandı ilişkimiz boyunca ve bunlardan benimde bilgim oldu.
Sanırım önemli olan ilk olarak ilişkinize ve kendinize güvenmeniz zira diğer türlü üçüncü kişilerle baş etmeniz olur.

Onu seçen biri var, o seçilebilir potansiyel taşıyor gibi saçma bir piskoloji de olabiliyor. Genel de insanların gölgesinde kalmış kişilerin uğraşıdır.

Konuyu biraz daha açarsak, insanlarda ki ben seçilmem seçerim mantığı zaten buna sebep aslında. Kendinden hoşlanan kişiye bakmaz, şans vermez. Ama kendinden uzak olana ulaşmaya çalışır. İnsanların yalnız olmasının da temel sorunu bu aslında.

Konuyu biraz daha açarsak, insanlarda ki ben seçilmem seçerim mantığı zaten buna sebep aslında. Kendinden hoşlanan kişiye bakmaz, şans vermez. Ama kendinden uzak olana ulaşmaya çalışır. İnsanların yalnız olmasının da temel sorunu bu aslında.

Evet, aktif olanı seviyoruz diyen kadınlar var mesela. Bir arkadaşım "calisan demir paslanmaz" derdi. Bunun nedeni ise erkeğin tam olarak zaafını bildiklerindenmiş.
Öyle ki "çapkın seniiiii" demeleri yetiyormuş, maalesef "milli olma" ülkemiz de en genç gurur kaynağıdır. Bu tarz kadınlar bunu çok iyi biliyor. Hatta karşı cinsi ile soğuk savaş yapmak bile kadınlar da erkeklere nazaran daha fazla.

Kadının erkeği elde etmesi daha kolay, düşmanının kalesini farklı taktiklerle de yıkabiliceklerini bilirler çünkü.
Ama çoğu zaman sevgilisi olmadığını söyleyen taraf genel de erkektir. Kadın erkek kadar uçkuru ve tüfeğini boşaltmak için yapmaz. He kadında da varmı? Evet
Ama erkeklerin oranı kadınlara göre fazla, kadın olaya ne tarz da başlar ise başlasın duygusal ve mental yönü daha ağır basar. Öyle ki üzgün ve sevgilisi ile kavga etmiş bir kadının tüm güç kalkanları devre dışıdır. Ve şeytanlık yapmak isteyen bir "burak" ya da "meriç" şu şekilde;

-Canım boş ver sen haklısın o seni kaybettiğine utansın, senin ne denli fedakar olduğunu görmüyor. Canın sıkılır ise ara dertlesmek için vardır dostlar, sil göz yaşını hadi.
Diyerek...

Teselli eder mesela.

O yüzden böyle "benim de bir püskevitim olsa" durumları yaşanabiliyor.
Çok fazla sıktığınız insan, oksijen için başka kaynaklar tarafından ister istemez bulunabilir, dikkatli olunmalı

Son düzenleme:
Kötü bir durum. Yaşamak istemem tekrar.;s

Colaziler selale.

İnsanı büyük buhranlara sürükleyen hadise. Şöyle;

Bizim bi Şevket abi vardı, kendi halinde nalbur işiyle uğraşır, hatfasonları balığa gider, sessiz sakin bir abimizdi. Sırf sevgilisi olan bir erkeğe aşık olmanın tadına varmak için Ekrem abiye tutulmuştu garibim. Sonrası çok feci elbette. Nalbur dükkanı battı, balığı bıraktı.

büdüt: Konuyla ilgili değişik bir cümle vardı tam olarak hatırlayamadığım;

Hiçkimse önünde araç olmayan lokantaya gitmek istemez (ehe, çok iğrenç)

Hoşlanmak başka , onu ilişki haline getirmek başka.

Geri