Sevgilinizin hayatınıza karışmasından rahatsız olur musunuz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Neye ne kadar karistigi muhim tabi.
Sinirlari cizeriz bastan.

Emir vererek değil de benim anlayacağım şekilde karışırsa aksine memnun olurum

Çiftler birbirlerinden bir şey saklamayıp dürüst oldukça, karşı tarafta karışılması gereken herhangi bir şeyin olmadığı görülecektir. Dürüstlük, çiftlerin birbirlerine dair her şeyden haberdar olmasını sağlar ve vuku bulan olumsuzluklar karşılıklı konuşma ile halledilmeye başlanır. Dolayısıyla "karışma" eylemi kendine vücut bulamaz.

Sınırda olmalı. Sevdiğimin benimle ilgilenmesi güzeldir. Ama şuraya gitme buraya gitme yok ailenle değil benimle ilgilen demicek. Kısıtlanmayı sevmem. İzin almasın benden, sadece haber versin. Sonuçta daha evlilikle sonuçlanmamış bi ilişki. Ailemize bile bu kadar karışmalarına izin vermezken, sevgiliye verilen ipler bana komik geliyor açıkcası.:)

Aşırı ilgi ve karışmada bunalırım.Baştan sınırlar belirlenmeli ki sonrasında sorun çıkmasın.

insanlar birbirilerini kandırmadıkları, oldukları gibi göründükleri takdirde zaten seçtiğimiz sevgili ya da eş de bizimle benzer hayat görüşüne sahip olacağı için( amacımız kısa süreli eğlence değilse) yani denklik söz konusu olacağı için karışma ya da karışmama durumunun da bir hükmü kalmaz.

ilişkiyi hayatı paylaşmak olarak gördüğüm için de kararlar birlikte alınır, iki taraf da egosunu yener ve ortak paydada buluşur. ayrıca kendi mutluluğundan çok karşı tarafın mutluluğu önemsendiğinde ilişkide yaşanan birçok sorun bertaraf olur, burada sihirli sözcük elbette karşılıklı olması aksi takdirde bir taraf bencillikten kırılırken diğer taraf sürekli sömürülür ve tükenir.

diğer taraftan sadece suretine ya da bir başka niteliğine kapılıp ölçüp biçmeden bir ilişkiye başlayıp karşımızdaki kişinin bize uymayan birçok yönü olduğunu kavradığımızda o kişiye müdahale etme hakkımız da olmaz zira biz onu o hali ile kabul etmişizdir, uygun olmayan birini hayatımıza soktuğumuz için sorumluluk bize aittir. o kişinin değişeceği umuduyla yaşamak da işkenceden farksızdır.

Dozunda olursa rahatsız etmez.

sınırları aşmadıgı sürece sıkıntı yok bence

Kısıtlama yapılmadığı sürece sıkıntı olmaz ki olmuyor da, karışıyor karışıyorum, mutluyuz^^

Zor bir soru aslinda,

Ya saniyorum ki duzgun bir hayat sekli ve haddini bildigi surece kisi , kisitlama yapmaz.
Ama dusununcede asiri olursa sorun olur gibi , ama sahsen bana karismasinda , soyle soyle yapmani istiyorum, bu boyle olsa daha guzel olur boyle yapsan, demesinden rahatsiz olmam.
Aksine kisiligimi bozmadigi surece yaparim, ama boyle yap boyle yap derse asla yapmam :)

Fikrini söylesin hak verirsem zaten sorun yaşamayiz, hak vermezsem söylediğiyle kalır.

Rahatsiz olurum eminimki oda olur bunun ortak yoluda hiç karışmamak diil sadece belli ölçülerde abartmiycak şekilde fikrini sunmaktir o zaman hem skınti denilen şey olmamış olur hemde ilişkide soğukluk.

O karışabilir, sorun yok sanki.

Bence karışmıyorsa sorun vardır,orda durup bir düşünmeli insan:T:

Geri