Sevgilinizin hayatınıza karışmasından rahatsız olur musunuz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
ben karışırım arkadaş oda karışsın (:

bireysel bi hayatım kalmadı pek, rahatsız olmuyorum ama : )

sevgilim olarak karıştıktan sonra karışşın ama işi koca boyutuna getirirse o sıkıntı...Bende karışırım...

yerine göre değişir makul açıklamalar ile tabi ki karışabilir ama onu bunu yap diyecekse avucunu yalar iş inada biner karsımdaki gerekçesini söyleyecek rica edecek yoksa vay geldi haline:D

Beni ve doğru bulduğum tercihlerimi değiştirmeye yönelik bir karışma durumuysa eğer bu rahatsız olurum ki aynı şekilde bu tarz bir karışma durumuyla o da karşı karşıya kalmaz benim tarafımdan. Bunun haricinde ufak tefek şeyler olabilir,evet.

karissin ne olcak karistiririm ama bende

Hiç karışmayacaksa arkadaşım olsun zaten :)

karismak mi fikir beyan etmek mi?tabii soyleme sekli.
dozu vs bunlar ince seyler iyi ayarlamak gerek.
ha ben karismam oturup izlerim evvela bu adam bu iliskiye saygi duyor mu?
bana saygi duyuyor mu?

Arkadastan en buyuk farki zaten

C-707 cihazımdan gönderildi

İlk baslarda cok asıksınız sizi rahatsiz etmiyor hatta hosunuza bile gidiyor bu durum. Ama sonra ? Ayriliga kadar gidiyor iliski tutarsizca yapilan bu gereksiz davranislar yuzunden.

Kasmadan karışacaksa eyvallah. Yoksa kalkışmasın. Bir ve ortak alanımız olduğu gibi kendimize de ayıracağımız şeyler illaki var. İfrit olurum.

Ortalamaya dikkatle ilerleyince iyi . Ortalamayi asinca zor. Bokunu cikarinca imkansiz.

Benim karışılacak 1 hayatım yok ki.

• Biraz alkole düşkünlüğüm var.
  • Biraz başıma buyruğum.
  • Biraz çabuk sıkılırım hemen bi süre sonra az.
  • Biraz sorumsuzumdur az yani.
  • Biraz fazla güzelim.
  • Biraz her medeni halden kadınla aram çok iyidir az.
  • Biraz gözüm dışarıdadır olması greektiği kadar.
  • Biraz da memeist 1 yapıdayım yani hani sonuçta çünkü müyim.
  • Biraz... Ay Allah belamı versin n'biçim 1 heriwmişim demek bu yüzden terk ediliyorum help...
:parti:​

Hayatıma karışan herkesten sıkılırım. Bazen karşı tepkim sert ve yersiz olabilir.

Geri