Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgilinizin hayatınıza karışmasından rahatsız olur musunuz?
yerine göre değişir makul açıklamalar ile tabi ki karışabilir ama onu bunu yap diyecekse avucunu yalar iş inada biner karsımdaki gerekçesini söyleyecek rica edecek yoksa vay geldi haline
Beni ve doğru bulduğum tercihlerimi değiştirmeye yönelik bir karışma durumuysa eğer bu rahatsız olurum ki aynı şekilde bu tarz bir karışma durumuyla o da karşı karşıya kalmaz benim tarafımdan. Bunun haricinde ufak tefek şeyler olabilir,evet.
karismak mi fikir beyan etmek mi?tabii soyleme sekli.
dozu vs bunlar ince seyler iyi ayarlamak gerek.
ha ben karismam oturup izlerim evvela bu adam bu iliskiye saygi duyor mu?
bana saygi duyuyor mu?
İlk baslarda cok asıksınız sizi rahatsiz etmiyor hatta hosunuza bile gidiyor bu durum. Ama sonra ? Ayriliga kadar gidiyor iliski tutarsizca yapilan bu gereksiz davranislar yuzunden.