Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakar mısınız ?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü

Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakarmısınız ?

• Kullanılan toplam oy
    21
Telefonumun şifresi bile orijinal apple şifresi. Halka açık. Dilerse bakabilir. Saklayacağım bir şeyim yok sadece arkadaşlarımın özelinden başka.
Eşimse bir zahmet bakabileyim yaaa. Zehir hafiye gibi saat başı değil ama arada bakabilme özgürlüğüm olmalı…

Yok askim ya ne alakasi var deyip yakalamisligim var. cok sey yapmamak lazim.

Kontrol amaçlı bakılmadığı yahut yediğim boklar ortaya çıkmasın amaçlı saklanmadığı sürece sorun yok.

Bu konuda çiftler biraz sekter davranıyorlar. Telefonuna bakılan beni denetliyor, özelime saygı duymuyor ruh haline giriyor. Bakan da kesin benden bir şey gizliyor bir kontrol edeyim mentalitesi ile hareket ediyor. İkisi de yanlış.

Yazanların %95'inin niye manitosu olmadığı belli :) ben de dahil ahah.
Konuştuğumuz konulara bak.. kurcalama işlerini sevmem.

hepiniz mi aydin görüşlü, nezih toksiklikten uzak indanlarsiniz ya.

her şifresini biliyorum çünkü her şeyi bana söylemeye çok meraklı. o da benimkileri biliyor. evleneceğiz da biz bilmesin mi artık kdjd özellikle söylenmiş olmuyor böyle şeyler, zamanla öğreniliyor. bir kere bile kurcalamışlığım yoktur, hamle yapmışlığım dahi yoktur. onun da yapmadığına eminim.
bu arada telefonunu sakınan adam da sevmem ilişki içerisinde. bakmam ama o saklama halleri beni tilt eder. ben de sakınmam.

Eşimin telefonu benim telefonum benim telefonum benim telefonum
Genelde şarjım pek olmaz o yüzden otlakcilik yaparım
Kurcalamak msj okumaksa arkadaslari arasindaki muhabbeti okumam o da benim arkadaşlarımla olan muhabbetleri okumaz
Herkesin özeli var ama şifreler bilinir

bizde şifre falan da yok ortada her sey ama kurcalama falan asla olmaz
beraber bisey izleriz oyle bakariz yani, canı isterse bakar hem .p

Geri