Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

• Tüm kavgalar bundan çıkar

Kullanılan: 6 13.3%
  • Hayır İlgilenmem

Kullanılan: 7 15.6%
  • Aşırı Rahatsız Olurum

Kullanılan: 18 40.0%
  • Diğer

Kullanılan: 14 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    45
Mesafe her şeydir. Canım, cicim, balım, tatlım, el ve kol hareketleri yoksa olabilir sakıncası yoktur.
Zaten olgun insan, nerede nasıl davranması gerektiğini bilir.
İnsan hayatına aldığı kişinin hayatına müdahale etmemeli, en azından çok sık bir şekilde.

Çünkü o insanın sizden önce bir hayatı vardı, buna göre o kişi ile ilişkiye başlamanızda fayda var.
Kimseleri değiştirerek bir yere varamazsınız, elbet bir yerde patlar ve o kişi gene bildiği yoldan devam eder.

Hayatımıza birisini almamızdaki amaç, güzel zaman geçirip bir şeyleri paylaşmak mı ?
Yoksa hayatı zindan etmek mi ? Bu ayrımı yapabildiğimiz taktirde, sağlıklı bir ilişki ortaya çıkmış olur.

ben senin erkeğinde olurum
arkadaşında
ne gerek var onlara

Bana çevresini söyle sana kim olduğunu söyliyeyim kafasında düşünürüm. Eğer sevgilimse çevresinde uçarı kaçarı insanlar yoktur. Olmadığı için benim için çok sorun olmaz. Ayrıcca kadın milletini engellemeye gelmez. Arkadaşlarından ayırmayı saçma buluyorum. :)

Yok canım neden olayım :p :haha:

(Buna kim inanır :dusun:)

Tanıdığım sürece sıkıntı yok. Olmaması daha kötü bir durum çünkü.

kesinlikle oluyorum. zaten öncesinde biliyorsam hiç farklı gözle bakmıyorum, bana gelmez çünkü :cici:

Tabi ben zaten sevgililerimin hayatina girip yagmaliyorum, isgalciyim :)
Rahatsiz olmam bilhassa kendisine ait bir alani olsun isterim.
Benim disimda bir sosyal cevresi, benim disimda da bir hayati olsun

İş arkadaşlığı dışında çok fazla hoşlanmıyorum ben bu durumdan sanırım. kız-erkek arkadaşlığına inanmıyor değilim, mesafeyi koruduğu müddetçe bunu da başarabilenleri gördüm.
Bilemiyorum sanırım ben biraz rahatsız olabilirim, kişileri iyi tanımam lazım.
Bir de çok iyi tanısam da, birlikte baş başa olarak vakit geçirmelerinden hoşlanmam, istemem de. Kendim de yapmam. Durum bu benim açımdan.

olmam, ben biraz godoşumdur :D

:D kesinlikle katılıyorum, canım kendim.
sevgiliyiz diye birbirimizden bağımsız bir yaşam alanımız olmayacak mı? kız arkadaşları ile ilişkisi benden önce nasılsa benden sonra da öyle devam eder. benim de var erkek arkadaşlarım ve onlarla görüşmemden rahatsız olunması beni tilt eder açıkçası.

hiç rahatsız olmam ..insan özğürdür .görüşebilir..

yani ne yalan söyleyeyim kabul etmem ben, fazlasıyla rahatsiz olurum.​

Kafamda en ufak bir soru işareti oluşmadıkça sorun olmaz .Eğer soru işareti bırakan bir durum olursada gerilirim karşımdakinide gererim .

Şimdi arkadaş var, arkadaş var. aa saçmalama o benim 8 yıllık arkadaşım denip ardından yakınlaşanlar biliyorum. mesafe önemli, misal ben 4 senelik ilişkimde hiç böyle bir sorun yaşamadım. bu da sevdiğin adamın/kadının sana verdiği güvenden geçiyor.

senden önce
senden sonra
daha kaç vücut gerek bana
bu olmadı

Benim çok erkek arkadaşım, aşık olduğum beyin de çok kız arkadaşı var. Şimdiye kadar problem yarattığı söylenemez.
Eğer benim gibi arkadaş olacaksa, istediği kadar kız arkadaşı olabilir. Ama insanların arkadaşlık anlayışı farklı..

Sevgilimin isterse 100bin kız arkadaşı olsun önemli değil . Erkek istemem . Sevgili de kalmam . Direk nikah kıyarım

Geri