Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

• Tüm kavgalar bundan çıkar

Kullanılan: 6 13.3%
  • Hayır İlgilenmem

Kullanılan: 7 15.6%
  • Aşırı Rahatsız Olurum

Kullanılan: 18 40.0%
  • Diğer

Kullanılan: 14 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    45

yanlış yere oy verdim :D aşırı rahatsız olurum olcaktı :D

kanka dediği birisinden bile rahatsız olurum.

bu konuda çok ama çok hassasım aşırı derecede rahatsız olurum bildiğini anladığınız gibi değil ama ne yapabilirim ki bu benim genlerimde var ben akrep burcuyum

güvensizlikle ilişkilendirenler olabilir ama uzaktan yakında ilgili değil varın siz inanmayın bana

egerki sevgilimse güvenirim , güvenmiyorsam sevgilim olamaz ztn güvendigim insanida sacma sapan kiskanmam kiz erkek farketmiyor insanin arkadasi olmazi gzl seylerdir

Aşırı rahatsız olurum. Hele hani diyorlar ya " çok samimi arkadaşım " falan. 1 tane 2 tane tamam.. Fazlası ı ıhh...

rahatsız olurum...

Aralarında ki mesafe önemlidir.Öyle içli dışlı olunmaz ama yinede O'nun hayatını etki yapacak derecede kıskanmam.Ben hayatına girdim diye herşeyden vazgececek hali yok.Ozaman benimde geçmem laızm.Bana yapılmasını istemediğim şeyleri sevgilime Yapmam.

insanlar kıskançlık duygusunu da yitiriyor çok kötüüü :uzgun:

Adamına göre değişir. Arkadaş sonucta nie takim ki o ayrı, ben ayrı ben sevgilisiyim dimi.. Ama kimisi var ki her konuştuğu kıza mavi boncuk veren o adamın 1 tane bile kızla konuşması fazlasyla rahatsz eder.

Aşırı Rahatsız Olurum
dry.gif

Olurummm bu yüzden başını yedigim çok olmuştur :icon_yillarcaezildi

Arkadaştan arkadaşa fark olduqu için bir kişi durduk yere rahatsız olmaz rahatsız ediyorlarsa(hal,hareket,sevdiqim kişiye tavır,davranıs)rahatsız olurum..

Aşırı rahatsız olurum

Nabıza göre şerbet, insanına göre değişir bu davranışım...

Ben istemem, tabi rahatsiz olurum.

diger: oluyorum, belli de ediyorum biraz ama ustelemiyorum.
beni sectigine gore sorun yok

Geri