Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

• Tüm kavgalar bundan çıkar

Kullanılan: 6 13.3%
  • Hayır İlgilenmem

Kullanılan: 7 15.6%
  • Aşırı Rahatsız Olurum

Kullanılan: 18 40.0%
  • Diğer

Kullanılan: 14 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    45
Olmazsa bi anormallik vardır bence hem zaten önemli olan kızı erkeği değil ki huyu, tavrı, karakteridir.

toplum olarak kıskanclık duygusu yuksek bır mılletız kıskanmak kıskanılmak guzeldır tabı de yerınde ve dozunda olursa...
iş veya okul herkesın bır cevresı vardır mutlaka
belkı o da bazıları ıle mecburıyetten gorusmek durumunda kalıyordur
kendıme ve sevdıgıme guvenıyorsam pek sorun olmaz sınırı bılmek gerek

olunur tabiki
neticede bugün arkadaş olunur ileride dozu ayarlanamayabilir duygusal yakınlaşmalar olabilir
ihtimaller dünyası...

Sevgilimin çok kız arkadaşı olursa mesafesine bakarım ki genel olarak mesafeli biridir. Baktım çok seviyesiz bi arkadaşlık ilişkisi var Sevgilimi önce bi uyaririm (ki buna ihtiyacı da yok esasen)
Gidişata göre tavrini koyarım.

Kıskanc biri olarak kurduğu arkadaşlık ilişkilerinde mesafesi önemlidir ve arkadaşlarınında güvenilir olması gerek bence.

Rahatsız olurum tabi kii yaa hiçbişey olmasa bile sinir bozucu bi neden zaten

Hayır rahatsız olmam demeyeceğim tabiki. Hatta geçen gün arkadaşlarla bu konuyu tartıştık. Erkek arkadaşınız kız arkadaşıyla siz(sevgilisi) olmadan sinemaya gidebilir mi diye.Tabiki efendim gidebilir ama dönüşünde bana gelmesin ama değil mi :)

Kısasa kısası çok severim ben,anlayana.

çok fazla kıs arkadaşı varsa sorun değilde, tersi ise benim sevgilim mi ki?

Iliskimi herhangi bir şekilde etkilemiyorsa beni ilgilendirmez kaç arkadaşı var hangi cinsiyete. Önemli olan aralarında ki mesafe o ilgilendirir ama.

hicbir onemi yok, sorun yasamam bu konuda. Istedigi kadar arkadasi var , daha fazlasida olabilir . Beni ihmal etmiyorsa sorun yok.

rahatsız olmayan varsa geniş mezheplidir bence kıskançlık dizginlenmesi zor bir durumdur : )
ben rahatsız olurum

Olurum, tek ben olmalıyım herşeyi başkası olmasın bana ne

olurum arkadas ben.

Geri