Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sevgilinizin Çok Fazla Kız,Erkek Arkadaşı Olmasından Rahatsız Olur musunuz?

• Tüm kavgalar bundan çıkar

Kullanılan: 6 13.3%
  • Hayır İlgilenmem

Kullanılan: 7 15.6%
  • Aşırı Rahatsız Olurum

Kullanılan: 18 40.0%
  • Diğer

Kullanılan: 14 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    45
Çok olmasın paylaşamam onu

Ben herşeyi olabilecek biriyim.
Tabiki olucak ama fazlası rahatsız eder.

Sıkıntı olur ama sevgilimin davanışları karşı tarafların yaklaşımları da önemlidir tepkimde. Hiç bir zaman sevgilim olan insanları sınırlandırmadım ama gördüm ki onlar sınırlandırılmak istiyor veya hoşlarına gidiyor.

Olmuyorum ama bu kadar öz güven de iyi mi bilemiyorum tabi :D

Tabiki arkadasi olucak oda insan aksi bi durumda oturulur konusulur hani sevgilimde dgl erifte bi problem varsa zaten soyler bolece sorunu cozmeye calisiriz genel olarak karsi dglm (: olasi sacma durumlar haric yok berkelerle bara gitcez sabaha karsi donerim he bide eve gidemem o saatte onlarda kalcam derse haliyle carsi karisir berkeler mericler altaylar emreler bogaclar bole kizlarin yorelerinde yakinlarinda koguslanip erkekleri skntiya sokmak icin vardir (:

Sonuçta onun çevresi amaaa; iliskimizi etkiliyor ise, bana vakit ayırma konusunda problem çıkıyor ise, beni arkadaşlarından uzak ve ayrı tutuyor ise elbette sorun olur benim açımdan. Öteki türlü aslaaa

olmam ama illaki bir pürüz çıkar modern zamanın sorunlarındandır bu maalesef keza bnmd olsa kız arkadaşım için olur yada olmaz ama faktör olarak gösterilebilir bazı tartışmalara start vericeği için

not:usul erken bilmeyen ve sevgilisi olan bir bayana(erkeğe) karşı nasıl hareket ediceni bilmeyen angutlar yüzünden genelde kavgalar çıkar

O kadar kız arkadasinin arasindan beni tercih edip almissa hayatina rahatsizlik duymak atraksiyon aramak olur ;d sınırını bildiği sürece sorun olmaz..

Geri