Sevgiliniz sizden şifrenizi istese verir miydiniz?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Standart Sevgiliniz sizden şifrenizi istese verir miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Şimdi şöyle bir şey var; aradan zaman geçmişse, o kişiyle mutluysanız ve ileriyi görebiliyorsanız şifreyi istemek çokta anormal bir durum değil bana göre.
Şifremi isterse seve seve veririm, benim özelim kendisinden başkası değil. artistlik yapmam yani :bekle

ne şifresi şimdi önce onu anlayalım.pp

sosyal medya hesaplarının şifresi ise, hiiç sıkıntı yok, alsın tepe tepe kullansın, boş kalmasın sayfalar.:d mail şifresi ise alabilir tabi ki ama hiçbir maili silmeden, açmadan, ellemeden, sadece bakabilir. sonracığıma, başka ne şifre kaldı? yok valla, bu kadarcık.p

Ben istersem paylaşırım paylaşmasına ancak o Nasıl bi kendine güvensizlik eziklikle ister ona şaşarım .

Onu çok seviyorsam..Neden vermeyeyiyimki ..Veririm tabiki..vermiyorsam ondan habersiz işler karıştırıyorum demektir

Sadece sevgilim değil tabiki artık Gökçe evlenme kararı aldığım hayatımı birleştireceğim karım diyeceğim insan.

O diğerleri gibi bir olamaz tabiki bilecek. Sırrım olamaz dünya güzelinden hiç bir şey saklamıyorum.

Hiç işim olmaz.
Şifre istemek şifre vermek duruşlarlada alakalı olsa gerek.Karşındaki insanı sıfırlamaktır bana göre.

Kalbimin şifresini çözmüş birine bu tür şifreler sökmez bile :p

Ohooo birbirimizin hesabına girip kendimizi etiketleyip çay çorba içiyoruz biz. Siz hâlâ "hiyir, virmim."

Geri