Sevgiliniz sizden şifrenizi istese verir miydiniz?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Standart Sevgiliniz sizden şifrenizi istese verir miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Soru gayet açık. Facebook, instagram, twitter, skype falan artık kaç hesabınız varsa işte, istese verir miydiniz?
Merak ettim :bekle

Bunun için önce bir adet sevgili lazım. Kaldı ki gençler bunlar çok öncede kalmadı mı? :/

Forum hariç hiç hesabim yok içim rahat :D

Tlf şifremi biliyor ikimizin tlf nu da tanışma tarihimizi yaptık. Diğer sosyal ağları yanında açıyorum zaten.

Benim alnım ak :)

Benim sevgilimse zaten bana guveniyordur istiyecegini bile zannetmiyorum ama istersede ici rahat olsun veririm sorun yok : )

Asla vermem, bana güvenmeyen benle zaten işi olmaz,yürüsün gitsin başka kapıya.

Evimin anahtarını veririm sosyal medya hesaplarımın şifresini vermem.
Kaç kişiyi stalklıyorum ben orda arama geçmişi falan kabarık.p

Şifrelerimiz birbirimizde var.
Hiç hatirlamam girip baktiğimi biraz güven ile alakali birşey bu.
Şüphelerim olsa illaki acip bakarim ne yapmis kimle yazişmiş acaba diye. Biraz özel hayat olmasindan yanayim arkadaşlari ile muhabbetlerini okumak istemem mesela yada o benim bir arkadaşim ile yazışmalarimi okusunda istemem.. Belki bir derdini paylasacak ve özel bir sorun bunu benim esim niye bilsin kız/ erkek bana güvenmiş derdini açmis , benim nisanlim da hepsini okuyacak olmaz etik degil.

Kisaca; sifremi bilir ama girmez bende oyle.​

Vermem. Böyle bi şeyi istemenin amacını da anlamıyorum zaten.
Nabıcaklar yani arkadaşlar arasında geçen bol koymalı mesajlarımı okuyacaklar ya da geçmişte kalan şeyleri yüzümüze mi çiviliycekler.

Gönül vermişiz , ömür vermişiz

Şifre vermem demiyoruz ,
Hayatımdaki bütün kadınlar özelıme saygı duymayı bılecek kadar karakterli insanlardı ..
İstemediler hiç bir zaman ..

Bende istemem

e-devlet şifremi paylaşıyorum navpırablım. resmiyiz.

Geri