Sevgiliniz sizden şifrenizi istese verir miydiniz?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Standart Sevgiliniz sizden şifrenizi istese verir miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Alsın hepsini ya. Bunlarla kafa ağrıtmadım hiçbir zaman. Yine ağrıtmam.
Ben şey gibi düşünmüyorum “özel alan, kişisel bilmem ne” bunları yapacağım insan yoldaş da olamaz eş de olamaz bana göre.

İnsanları şifreler ile kontrol edemezsiniz kendinize saygı duydurtursanız işte ozaman kazanan siz olursunuz.

Ne münasebet yahu insanların kişisel mahremiyeti vardır güvenmiyorsa alsın voltasını

• Alkış
Tepkiler: ne
Eşim olan hanımefendide bütün telefon/banka vesaire şifrelerim vardır zaten. Gizli saklım olmamasından ziyade, şifrelerimi bilmesi ve rica ettiğim zamanlarda bazı işlemleri benim için halletmesi bana çok fayda sağlar.

İstenmesi hoş değil ama verince de korkacağım durumlar yok. Verebilirim de duruma göre…

Telefonumun sifresi bile "L" yani cok yaratici biriyimdir xajxjxdj
Ne sifresi ya allasen baksin ne olacak

Ortalama bir erkeğin telefonu karışmaya başlarsa bir hatun, adamı muhtemelen ışık hızıyla terk eder :) o yüzden kadınların eline telefonu vermek çok sağlıklı değil.
Erkeklerin şaka, mizah anlayışı çok farklı..

isteme şekli benim için önemli. gizlisi saklısı olan bi insan olmadım hiçbir zaman, güvensiz bir şekilde istemeye kalktıysa vermem kusura bakmasın... kontrol edilmekten hoşlanmam.

İstemişse şak diye veririm. Hiç korkum yok.
Korku ile ne alakası var yavrum..?
Senin özelin ve mahremin bunu istemesi bile çok büyük saygısızlık kendinizi önemseyin sınırlarınızı çizin ve karşınızdaki insanın size güven veya güvensizlikten ziyade saygı duymasını isteyin

Manitimle öyle toksik ilişki yaşamayız gibi geliyor…

forumun şifresini veririm ya
karmanınki diye de dolanabilir
haha

Kesinlikle şifre isteyin. Fkkfkfm
Tam bi güven turnusolu.

Veririm, flörtlerimle o da tanışsın.

Sebebini sorarım. Eğer kendisi de verirse şifresini, ben de veririm.

Geri